Klimarådet

Ny analyse fra Klimarådet 1. december

Del
En ny analyse fra Klimarådet undersøger, hvordan Danmark får skabt rammerne for en samfundsøkonomisk optimal udfasning af naturgas i varmeforsyningen. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra tirsdag d. 29. november kl. 9.

Torsdag d. 1. december kl. 6 offentliggør Klimarådet sin nye analyse Fra gas til grøn varme – En hensigtsmæssig omstilling fra naturgas til fjernvarme og individuelle varmepumper.

En klausuleret analyse vil være tilgængelig for journalister fra tirsdag d. 29. november kl. 9.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af analysen, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye