Sunset Boulevard

Genbrugssten og et års forbrug af burgere – nu åbner Sunset Boulevard i Nørresundby

Del
Den 1. december åbner landets største danskejede fastfoodkæde restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten slår dørene op til nordisk indretning, drive-in, nye arbejdspladser og en burgermenu helt, som man kender den fra de andre 41 restauranter i landet. På ét punkt skiller den sig dog ud fra landets øvrige – den er bygget med nordjyske genbrugssten.

Sunset Boulevard der i forvejen har restauranter i Hjørring, Haverslev, Frederikshavn og Aalborg udvider nu porteføljen i det nordjyske. Den 1. december kl. 10.00 åbner kæden en ny restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby, tæt ved motorvej E45 og E39.

Restauranten åbner med 88 siddepladser, Drive-in og SunsetToGo, hvor du kan bestille maden online og få den udleveret på særlige parkeringspladser ved restauranten. Åbningen betyder samtidigt ca. 45 nye lokale arbejdspladser.

Vi har sat et helt fantastisk team af medarbejdere, og jeg glæder mig rigtig meget til åbningen. Kombineret med den flotte nordiske indretning og et helt nyt køkken har vi skabt nogle dejlige rammer for gæsterne at nyde et veltilberedt måltid i,” sigerMaja Kristiansen, som bliver restaurantchef i den nye restaurant.

Genbrugssten fra Brønderslev

Den nye restaurant er som kædens første bygget med genbrugssten fra virksomheden Genbrugssten i Brønderslev, der har specialiseret sig i rensning og genbrug af mursten. Ved at rense og genbruge mursten fra nedrivningsmodne bygninger bliver stenene holdt i kredsløb, og miljøet spares for energibelastningen ved produktion af nye mursten.

”Vi leder kontinuerligt efter nye måder at forbedre os på og benytter os gerne af de muligheder, der opstår lokalt. Med åbningen i Nørresundby var det oplagt at indlede et samarbejde med Genbrugssten i Brønderslev,” siger Jens Broch, der er administrerende direktør i Sunset Boulevard. 

Få et års forbrug af burgere

Overvejer du at komme omkring restauranten på åbningsdagen, kan det godt betale sig at være blandt de allerførste. Som en del af åbningsfesten får de første 50 betalende gæster på dagen nemlig et års forbrug af burgere, svarende til en burger (op til 64 kr.) om ugen i et år.

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Sunset Boulevard var den første danske fastfood kæde til at udfase sugerørene af engangsplast med alternative sugerør af siv- og hvedestrå i februar 2020. I oktober 2020 fjernede kæden desuden som de første legetøjet fra børnemenuen for i stedet sammen med Growing Trees Network at plante træer i de danske skove.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Pia Tobberup tlf. 61764234, mail: presse@sunset-boulevard.dk, for mere information. 

Du kan læse mere om genbrugsstenene her: https://genbrugssten.dk/

Billeder

Information om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
Nordager 26
6000 Kolding

https://www.sunset-boulevard.dk/

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 44 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to i Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1400 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

 

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Middelfart Friskoles elever planter 100m2 offentlig tilgængelig mikroskov15.4.2024 13:00:18 CEST | Pressemeddelelse

På onsdag den 17. april planter eleverne fra Middelfart Friskoles 4. og 6. klasser en Mikroskov på 100 m2 på et offentligt tilgængeligt område af skolens grund. Mikroskove er endnu et nyt fænomen i Danmark, og plantningen sker i samarbejde med Sunset Boulevard og netværksorganisationen Omstilling NU med henblik på at sikre øget naturforståelse og flere grønne områder i byerne.

Tag din egen tallerken med og få 15% rabat – dansk fastfoodkæde tester nyt initiativ til reducering af emballageforbruget21.3.2024 10:53:54 CET | Pressemeddelelse

I kølvandet på, at den foreløbige aftale om en ny europæisk emballageforordning blev indgået den 4. marts, tester landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, som de første nu medbragt emballage som en mulig vej til at nedbringe forbruget af engangsemballage. Tilbuddet lyder – medbring din egen tallerken og få 15% rabat.

Sunset Boulevard satser på fermentering i nyt dansk samarbejde4.3.2024 08:41:28 CET | Pressemeddelelse

Den 6. marts sætter Sunset Boulevard en danskudviklet tempeh-burger på menuen i alle kædens restauranter landet over. Burgeren The Nordic Tempeh er lavet med en plantebaseret bøf af fermenterede økologiske danske råvarer udviklet i samarbejde med danske producenter. “Fermentering giver en fantastisk smagsoplevelse - og det skal vores gæster nu have mulighed for at prøve,” siger kædens kommercielle direktør.

Sunset Boulevards årsresultat for 2023 slår alle rekorder30.1.2024 09:32:16 CET | Pressemeddelelse

- Stigning i gæstetilfredshed og digitale løsninger bag succesen. Sunset Boulevard, landets største danskejede burgerkæde, kan nu præsentere det bedste regnskabsår nogensinde siden åbningen i 1996. Med en stigning i omsætning på 27% målt mod 2022, en markant stigning i antallet af gæster og transaktioner samt en fortsat strategisk ekspansion markerer virksomheden sit tredje rekordår i træk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye