Salling Group

Her kommer de: 785 ladepunkter på vej til Netto, Bilka og føtex

Del
Ud af de 1.000 ladepunkter, der kommer på Salling Groups lokationer ved Netto, Bilka og føtex, er der nu sat adresse på de 785 af dem.

Nu er der godt nyt til alle elbilister. Ud af de 1.000 ladepunkter, som Salling Group i samarbejde med Clever, Danmarks førende ladeoperatør, har planer om at opsætte, er der nemlig nu sat lokation på de 785 af dem.  

De er fordelt over hele landet, og det betyder, at kunderne i Netto, Bilka og føtex inden udgangen af 2025 kan lade deres elbil, mens de fylder varer i indkøbsvognen.  

For Salling Group er det et vigtigt skridt i den rigtige retning, at koncernen i samarbejde med Clever giver kunderne mulighed for at lade elbilen. Salling Group ønsker at minimere sit aftryk på klimaet og hjælpe kunderne med at træffe grønnere valg i hverdagen. Det bidrager de mange ladestandere til.  

“Vi har en klar ambition om at gøre det lettere for vores kunder at træffe valg i hverdagen, der støtter ønsket om at mindske den globale opvarmning. Med fordelingen af ladepunkterne ud over hele Danmark gør vi det lettere for vores kunder og andre danskere at lade elbilen, så de på en nem måde kan bidrage til den grønne omstilling,” siger CSR-direktør i Salling Group, Henrik Vinther Olesen. 

Hos Clever glæder man sig over, at størstedelen af de mange lokationer nu er på plads, så elbilisterne kan se frem til en ensartet og lettilgængelig opladningsløsning: 

”I Clever arbejder vi hver dag på at binde Danmark og hverdagen sammen ved at udrulle rigelig, relevant og offentlig tilgængelig ladeinfrastruktur, så det bliver trygt for danskerne at vælge elbilen til i fremtiden. Det skal nemlig være nemt at lade der, hvor du er, uanset om du er på farten, på arbejde, eller når du skal handle, og derfor er vi super glade for, at vi over de næste år kan sætte næsten 1.000 ladepunkter op ved Netto, Bilka og føtex i hele landet,” siger Casper Kirketerp-Møller, direktør i Clever. 

 FAKTA 

  • Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal sætte ladestandere op, og derfor er der endnu ikke sat præcis lokation på de resterende op til de 1.000 
  • En ladestander har typisk to ladepunkter. Det betyder, at to biler kan få strøm på bilen på samme tid 
  • Der vil være forskellige ladetyper på de enkelte steder 
  • Ambitionen er, at alle ladestandere står klar senest ved udgangen af 2025 
  • Selvom lokationerne er navngivet, kan der sagtens gå et stykke tid, inden ladestanderne står klar til at blive taget i brug 
  • Opsætningen af ladestandere er et led i Salling Groups klimaindsats 
  • Alle ladepunkterne vil indgå i Clevers ladenetværk, som er tilgængeligt for alle elbilister. Elbilsejere vil både kunne oplade gennem abonnement hos Clever og forbrugsafregnet pr. kWh 
  • For at få det fulde overblik over samtlige lokationer – se vedhæftede bilag  

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye