Friendly PR

Kashmir-pianist annoncerer nyt soloalbum og koncert med strygekvartet!

Del
Henrik Lindstrand, den mangeårige lydtroldmand i Kashmir, kan i dag annoncere koncert i Brorsons Kirke d. 27. april 2023 med sit nye album ’Klangland’. Til koncerten akkompagneres han af strygekvartetten Halvcirkel.
Henrik Lindstrand pressefoto
Henrik Lindstrand pressefoto

Som multiinstrumentalist og lydtroldmand i et af Danmarks største rockbands Kashmir, har Henrik Lindstrand lavet plader og turneret verden over. Efter en lang pause fik bandet deres renæssance i 2022, hvor Lindstrand & co. igen kunne opleves på scenen, bl.a. til to udsolgte shows i Royal Arena.

Som solokunstner har Lindstrand fundet et bredt publikum med sin kritikerroste klavertrilogi, og desuden komponeret musik til en række film og videospil. Nu udgiver han sit fjerde soloalbum.

Klangland er stærkt inspireret af vor tids største soundtrack-skabere Ryuichi Sakamoto, Thomas Newman og Ennio Morricone. Men forkærligheden til den svenske folklore og den melankolske undertone høres også. Og så bærer pladen stærkt præg af et strygeorkester på 16 medlemmer, som danner bagtæppe til de 12 melodiske fortællinger.

I denne forbindelse kan Henrik Lindstrand opleves live i Brorsons Kirke d. 27. april, hvor han med hjælp fra strygekvartetten Halvcirkel vil fremføre de nye værker i yderst attraktive omgivelser og et rum, der kan indfange pladens cinematiske udtryk. Om den kommende koncert udtaler Lindstrand:

"Jeg har længe drømt om at spille sammen med strygere og føler, at jeg er i de bedste hænder sammen med Halvcirkel, som har en fantastisk lyd, der passer rigtig godt til mit musikalske univers.”

 

Klangland udkommer 10. marts 2023 på One Little Independent (Björk, Asgeír, Tusks) – læs mere her

Henrik Lindstrand & Halvcirkel, Brorsons Kirke, København, 27. april 2023 – find billetter

Nøgleord

Kontakter

For øvrig info, kontakt venligst:


Martin Rahbek, Friendly PR
martin@friendlypr.dk

Billeder

Henrik Lindstrand pressefoto
Henrik Lindstrand pressefoto
Download

Information om Friendly PR

Friendly PR
Friendly PR
Flæsketorvet 38b, 1.
1711 København V

+45 2721 8294https://www.friendlypr.dk/

Følg pressemeddelelser fra Friendly PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Friendly PR

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye