New Deal Invest

Fondsmanager for New Deal Invest, Mads Christiansen, forventer optur

Del
Torsdagens inflationstal fra USA varsler helt nye tider for teknologiaktier. Siden starten af 2021 har hele techsegmentet været i bad standing, og aktieværdierne er faldet ud af sengen. Torsdag kom der et klart signal om, at inflationen er på vej ned. Dermed kom der en vished om, at renterne ikke fortsætter deres himmelflugt. Renter er som en tung fodlænke på vækstaktier, og derfor var det rigtig godt nyt for de aktier, som New Deal Invest har i deres portefølje.

Markedet reagerede prompte på de nye forventninger og sendte mange teknologiaktier op med 10-30%. Toget er dog på ingen måde kørt, fordi en aktie, som er faldet med 90% og stiger 30% stadig er faldet med 87%, så upsiden er stadig markant og stor. 

Faldende inflation --> mindre rentestigninger --> mindre (eller ingen!) recession --> plads til at spille offensivt igen (aktierne skal op).

Aktiemarkedet har en tendens til at gå for langt i begge retninger. Når stemningen omkring en sektor bliver depri – som den har været omkring teknologi-aktier – så bliver alt hevet med ned og omvendt, når der er eufori, så går det (ofte) for langt op. I et wash out bliver selv fremtidens kæmpe virksomheder pludselig meget billige. I Danmark har man bl.a. set det i Pandora og Vestas, Nu har vi lige været igennem depri svingningen på tech, og der er masser af røverkøb derude. Hvis det her var bunden, vil man typisk kunne lave meget høje afkast ved at gå ind nu.

Historisk har ny teknologi nemlig til alle tider overperformet i forhold til almindelige aktier. De seneste 15 år er en stor del af væksten skabt af FAANG-aktier (Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Google), som nu er modne selskaber med lavere vækst. Disse investeringer kom de typiske valueinvestorer ikke med på, da nøgletal som for eksempel PE og Ebitda aldrig viser, at man skal købe dem.

Derfor er mange investorer endt med ikke at få glæde af den værdiskabelse, som ny teknologi laver. Efter de sidste års nedtur i de nyeste teknologiaktier er muligheden der imidlertid en gang til!

Det er derfor en fortrøstningsfuld Mads Christiansen man kan møde nu. Efter den perfekte storm er skibet noget ramponeret, men det sejler stadigvæk, og nu kan det få rigtig vind i sejlene. New Deal Invest er specialiseret i at finde selskaber som arbejder med ny teknologi. De står med andre ord perfekt rustet til at drage fordel af de nye toner på markedet. Mads ser en kæmpe upside i mange teknologi-aktier og håber også at nye investorer vil hoppe ombord, nu da der er mulighed for rigtig gode handler. Før nedturen lavede Mads et afkast på over 200% i millionærklubbens årlige konkurrence. Og de tider kan være på vej tilbage.

Nøgleord

Kontakter

Mads Christiansen
mads@newdealinvest.dk
Tlf: +45 2728 2270

Billeder

Links

Information om New Deal Invest

New Deal Invest
Orionsvej 4 B
8270 Højbjerg

27282270https://newdealinvest.dk/

Følg pressemeddelelser fra New Deal Invest

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra New Deal Invest

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye