Bauer Media

Tobias Rahim vinder The Voice Prisen

Del
Fredag aften inviterede radiostationen The Voice til eksklusiv koncert og prisuddeling, The Voice ’22, på STAGEBOX i København. Tobias Rahim løb med The Voice Prisen.

Christopher, D1MA, Andreas Odbjerg, Clara, Danser med Piger, Icekiid, Drew Sycamore, Specktors, Lamin og Ericka Jane var alle på plakaten til The Voice ’22. Specktors sluttede af og overraskede publikum med gæsteperformances fra TopGunn og Tessa. Tessa sagde derefter tak for i aften med sin nye single ”TCM”.   

Der blev også uddelt fire priser. Aftenens i vindere er alle fundet efter afstemning blandt radiostationens lyttere. Aftenens hovedpris var The Voice Prisen. Den er tidligere vundet af bl.a. Nik & Jay, Medina, Scarlet Pleasure, Tessa og, ikke mindst, Christopher, som har vundet prisen fem gange. 

I år gik prisen til en kunstner, som var meget svær at komme udenom: Tobias Rahim, som har udgivet nogle af årets allermest populære sange og domineret de danske radioplaylister og hitlister. De andre nominerede i kategorien var bl.a. Christopher, Tessa, Artigeardit og Andreas Odbjerg.  

I kategorien Årets Nye Artist, der præsenteres i samarbejde med Pepsi MAX, var feltet også utrolig stærkt i år, men det blev gruppen Blæst, der løb med prisen. En gruppe, der i år bragede gennem lydmuren med kæmpehittet ”Juice”. De har her i efteråret taget en pause, men det gør dem ikke mindre glade for den flotte pris.  

 ”Vi er sindssygt glade og stolte over at have vundet Årets Nye Artist. Det er fuldstændig vanvittigt. Det er kæmpe. Den største tak skal gå til dem, der har stemt og dem, der lytter til vores musik og tror på os. Vi fortsætter og vi ses derude,” lyder det fra Blæst. 

Derudover vandt instruktøren Jonas Risvig prisen som Årets Forbillede på baggrund af sit arbejde med bl.a. ungdomsserierne ’Salsa’, ’Drenge’ og ’Centrum’. Fillipa Navarana Coster-Waldau og Safina Coster-Waldau tog imod prisen på hans vegne.  

Én af Danmarks mest benyttede producere, Hennedub, sendte en hilsen fra Los Angeles, da han vandt prisen som Årets Producer for bl.a. at have produceret for navne som Kesi og Sivas. Det er tredje gang, han vinder.  

The Voice ’22 blev afholdt på STAGEBOX på Refshaleøen sammen med Pepsi MAX.   

The Voice ‘22-vinderne: 

The VoicePrisen: Tobias Rahim 

Årets Producer: Hennedub 

Årets Nye Artist: Blæst 

Årets Forbillede: Jonas Risvig 

 

Foto: Til fri afbenyttelse,credit: Krestine Havemann  

Nøgleord

Kontakter

Hvis du vil høre mere om The Voice ’22, så er du meget velkommen til at kontakteprogramdirektør Mikkel Westerkam på 20480929. 


 

Billeder

Links

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Bauer Media Group er en tyskejet mediekoncern med udgivelser på tv, radio og print i flere end 20 lande og er den største radiobroadcaster i Europa. I Danmark ejer Bauer Media landets største kommercielle radiostation NOVA, samt radiostationer som Radio 100, Pop FM, The Voice, Radio Soft og myROCK. Bauer Media har kontakt til flere end 2,5 mio danskere hver uge. 

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

Stor aften i Operaen med de største danske artister og særlig overraskelse til Lukas Graham ved NOVAs 15-års fødselsdagsgalla2.10.2023 05:17:38 CEST | Pressemeddelelse

NOVAs 15-års fødselsdagsgalla, afholdt i Den Kongelige Opera søndag den 1. oktober, blev en uforglemmelig aften for ikke mindst Lukas Graham. Udover en perlerække af optrædener fra Danmarks absolut største artister, blev aftenen ekstra mindeværdig, da Lukas Graham blev overrasket med prisen som den mest afspillede danske artist på NOVA gennem de sidste 15 år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye