Clever

Clever og ATP Ejendomme indgår aftale om at styrke ladeinfrastrukturen

Del
Fremover bliver det endnu nemmere for virksomheder, der lejer sig ind hos ATP Ejendomme, at tilbyde opladning af elbiler. Sammen med ladeoperatøren Clever har selskabet indgået en løbende aftale om at styrke ladeinfrastrukturen på selskabets ejendomme til gavn for eksisterende og kommende elbilister og ikke mindst den grønne omstilling.

Det skal være nemt at vælge elbilen til i hverdagen – uanset om man er på farten eller skal til og fra arbejde. Sådan lyder ambitionen bag en ny rammeaftale mellem ATP Ejendomme og ladeoperatøren Clever, om at tilbyde Clevers ladeservices på en stor del af selskabets ejendomme rundt om i landet.

Det nye samarbejde skal gøre det nemmere for virksomheder at tilbyde deres medarbejdere muligheden for at oplade deres elbiler, og så skal det samtidig være med til at understøtte Danmarks ambitiøse grønne omstilling: 

”Elladestandere er en naturlig tilføjelse til de faciliteter, som vi ønsker at tilbyde vores kunder, og det er Clever med til at levere,” fortæller facility-manager i ATP Ejendomme, Rebeka Sofia Bønnelykke og fortsætter: 

”Overordnet set vil vi gøre det let for vores kunder at træffe bæredygtige valg, og her spiller en løsning, som den Clever leverer, en vigtig rolle.”

Både ATP Ejendomme og Clever oplever en stigende efterspørgsel på ladeløsninger til landets arbejdspladser, og den efterspørgsel er vigtig at imødekomme, hvis danskerne i fremtiden skal vælge elbilen til, lyder det fra Clever:

”Clever og ATP Ejendomme har en fælles ambition om at gøre det nemt for danskerne at træffe valg, der gavner den grønne omstilling. Derfor giver det også rigtig god mening, at vi i fællesskab kan hjælpe danske virksomheder med at accelerere udrulningen af ladeinfrastruktur, så det bliver endnu nemmere at tage elbilen på arbejde, og vi er heldigvis allerede godt i gang med flere spændende projekter”, fortæller Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller.

Leverer data til virksomhedernes grønne regnskaber

Det er Clever, der står for alt fra installation til drift og løbende servicering af de ladebokse, der idriftsættes på ATP Ejendommes lokationer, og arbejdet med at udrulle ladeinfrastruktur har været i gang det seneste år, mens mange nye installationer er på vej. 

Udover at levere og servicere ladebokse vil Clever også løbende levere energidata til de virksomheder, der lejer sig ind hos ATP Ejendomme, så de kan få fuldt indblik i deres ladenetværk, men også i de data, der bidrager til deres grønne regnskaber. Det betyder, at virksomhederne hele tiden kan følge med i, hvor meget ladestanderne er med til at minimere virksomhedernes samlede CO2-aftryk.

Kontakter

Billeder

Information om Clever

Clever
Clever
Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV

+45 30 90 08 99http://www.clever.dk

Clever er Danmarks førende ladeoperatør. Virksomheden kom til verden i 2009 og har siden da arbejdet på at styrke den offentlige ladeinfrastruktur og lademulighederne hos privatpersoner og virksomheder i hele landet. 

Clever tilbyder i dag opladning på Danmarks største ladenetværk, og inden udgangen af 2025 vil Clever have etableret over 20.000 offentlige ladepunkter i Danmark, herunder en række lynladestationer på tværs af landet ved relevante trafikale knudepunkter.

Clever er ejet af de andelsejede energi- og fibernetkoncerner Andel (94,9 procent) og NRGi (5,1 procent).

Følg pressemeddelelser fra Clever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Clever

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye