sundhed.dk

Falske mails fra sundhed.dk i omløb

Del
En række danskere har fået en mail fra sundhed.dk, der omtaler et beløb, som de kan få, hvis de trykker på et link. Mailen er ikke fra sundhed.dk og bør slettes.

Flere kvikke borgere har gjort opmærksom på, at der i øjeblikket cirkulerer falske mails og sms’er med sundhed.dk som afsender. Der er tale om såkaldt phishing – falske mails og sms’er – der forsøger at narre modtageren til at klikke på et link.

De pågældende mails og sms’er i omløb, er dårligt formulerede og nævner et specifikt beløb, som modtagerne kan hæve, hvis de klikker på linket. Det er svindel, og sundhed.dk anbefaler, at man sletter den pågældende mail eller sms omgående.

"En god rettesnor er, at der aldrig er penge mellem sundhed.dk og borgerne. Så hvis du får en mail fra os, hvor du bliver tilbudt penge eller bedt om indsætte penge på en konto til os, kan du være sikker på, at det er svindel," siger vicedirektør i sundhed.dk, Mette Jørgensen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

44 22 20 80http://www.sundhed.dk

Sundhed.dk er din digitale indgang til sundhedsvæsenet. En portal, der giver dig overblik over din sundhed og sygdom, og som er ejet af staten, kommunerne og regionerne.

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye