Odense Congress Center

To store aktører og en mediepartner går sammen om nytænkende rengøringsmesse midt i Danmark

Del
Dansk Rengøringsteknisk Forening og Odense Congress Center har i september indgået et samarbejde om at samle rengøringsbranchen til Rengøringsmessen Rent i Danmark, der får sit navn fra konceptets mediesamarbejde med tidsskriftet Rent i Danmark. Tiltaget bliver et helt nyt koncept, der løber af stablen i Odense i oktober 2024.
Nyt samarbejde mellem Odense Congress Center og Dansk Rengøringsteknisk Forening
Nyt samarbejde mellem Odense Congress Center og Dansk Rengøringsteknisk Forening
Rengøringsbranchen er i vækst med en omsætning på godt 33 milliarder kroner om året og en beskæftigelse på omtrent 53.000 årsværk. En del af væksten hænger sammen med at være nytænkende, og det er også en passende beskrivelse for resultatet af det spirende samarbejde, der har taget form mellem to store aktører siden forsommeren i år.  

I september blev partnerskabet mellem Odense Congress Center (OCC) og den professionelle brancheforening Dansk Rengøringsteknisk Forening (DRF) realiseret, og de to partnere løfter i dag sløret for et nyt messekoncept med navnet Rengøringsmessen Rent i Danmark.

- Messen kommer til at løbe over to dage i oktober 2024 og skal være et fagligt mødested, hvor vi har fokus på Facility Management til gavn for både leverandører, beslutningstagere, indkøbere, brugere og andre interessenter i branchen, udtaler Jytte Hansen, Bestyrelsesformand i Dansk Rengøringsteknisk Forening.  

En messe med et stærkt, fagligt fundament
Konceptet er allerede kommet godt fra land, idet Odense Congress Center og Dansk Rengøringsteknisk Forening begge er eksperter inden for hver deres felt.

Dertil kommer et godt mediesamarbejde med tidsskriftet Rent i Danmark og mere specifikt Magasin Huset, der desuden er repræsenteret i det advisory board, som skal inddrage et stærkt og professionelt udvalg af aktører inden for rengøringsbranchen. Det er udgiver og redaktør Torben Elsig-Petersen, der repræsenterer Magasin Huset.

Det rette match
Odense Congress Center har tidligere dannet ramme om rengøringsbranchen, men det er første gang, at messe- og konferencecenteret er medarrangør på en rengøringsmesse. Heldigvis er samarbejdet med brancheforeningen et godt match, der forankrer en faglig ekspertviden i den nye messe.

- Vi ser virkelig frem til samarbejdet, for både Dansk Rengøringsteknisk Forening og også samarbejdet med mediet Rent i Danmark har en helt afgørende rolle for at skabe en messe med et kvalitetssikret fagligt niveau, siger Morten Ihlow, messe- og eventchef på Odense Congress Center.

Det er da også en solid erfaring, som Dansk Rengøringsteknisk Forening bringer til bordet.

- I år fejrer vi 40 års jubilæum med et todages seminar. Vi har gennem mange år holdt to årlige seminarer med både foredrag og udstilling, og det vil vi fortsætte med. Men messe kan noget helt andet, og det et koncept, som vi glæder os meget til at udvide vores aktiviteter med – især når det sker sammen med Odense Congress Center, hvor vi kan gøre det i helt stor skala, siger DRF-formanden Jytte Hansen.

En helt central placering
Dansk Rengøringsteknisk Forening glæder sig med andre ord over det nye koncept og begejstringen er også tydelig at spore hos medarrangøren Odense Congress Center.

- Vi er beærede over, at brancheforeningen har set os som en ideel medarrangør. Vores placering midt i landet har nok også spillet ind, men vi bidrager selvfølgelig med en afgørende og virkelig stor viden om, hvordan man samler mennesker og arrangerer messer, så vi glæder os til at føre det nye messekoncept ud i livet, udtaler Odense Congress Centers messe- og eventchef Morten Ihlow. 

Helt nye muligheder
Rengøringsmessen vil forløbe over to dage i 2024 – den 3. og 4. oktober, men der er allerede tyvstart på eventet med et seminar den 2. oktober. Den første dag bliver derfor dedikeret til faglige oplæg for foreningens medlemmer, mens de to øvrige dage byder velkommen til selve messen, hvor ekstra kvadratmeter betyder større stande til at fremvise produkter og services og plads til flere udstillere og gæster. 

Nøgleord

Kontakter

Jytte Hansen
Formand
Mail: jh@d-r-f.dk
Telefon: 40 21 87 66


Morten Ihlow
Messe- og eventchef på Odense Congress Center
Mail: moih@occ.dk
Telefon: 21 70 91 45

Billeder

Nyt samarbejde mellem Odense Congress Center og Dansk Rengøringsteknisk Forening
Nyt samarbejde mellem Odense Congress Center og Dansk Rengøringsteknisk Forening
Download

Links

Information om Odense Congress Center

Odense Congress Center
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

+45 65 56 01 00https://occ.dk/

Odense Congress Center (OCC) ligger i det sydøstlige Odense og danner hvert år, med sine mere end 20.000 kvadratmeter, rammen for et væld af forskellige messer, forretningsmøder, konferencer og fester – i alle størrelser. OCC’s erfarne konferenceteam sikrer det praktiske fra A-Z – og med Hotel Odense under samme tag, er der gode overnatningsmuligheder til alle former for events.

Odense Congress Center råder over et hav af forskellige faciliteter såsom møde- og konferencelokaler, sale, haller, Jyske Bank Arena, restaurant Fionie, business lounge, kælder- og vinbar. Derudover hører Odense Stadion, Nature Energy Park, også med under OCC. Er du til møder med udsigt over grønsværen på OB’s hjemmebane, så finder du den perfekte lokation netop her.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye