Bauer Media

The Voice ’22 genopstår

Del
The Voice ’22 bliver nu alligevel gennemført med navne som Andreas Odbjerg, Clara, Lamin og Icekiid på plakaten.
Tessa vandt The Voice Prisen i 2021. Hvem løber med den i år?
Tessa vandt The Voice Prisen i 2021. Hvem løber med den i år?

I dag afslørede The Voice dato, venue og artister til The Voice ’22-koncerten, der løber af stablen fredag den 11. november på Københavns nye spillested på Refshaleøen, STAGEBOX.

”Efter aflysningen har vi de seneste måneder været på jagt efter et venue, der kan rumme os og de mange artister”, fortæller programdirektør Mikkel Westerkam og fortsætter: ”STAGEBOX er den perfekte ramme for det store lineup af populære danske artister og et stort publikum, der nu endda får tag over hovedet til den traditionsrige koncert”.

I radioen kunne lytterne derfor høre eftermiddagsværten, Julie Rahbek, ringe rundt til de mange artister og afsløre hvem der går på scenen i år. Fra rappens verden er det navne som Icekiid, Lamin og D1MA, der leverer de hits, lytterne kender fra radioen. Christopher lægger også vejen forbi i forlængelse af sin Tysklandstour, mens albumaktuelle Clara spiller en stribe af sine iørefaldende radiohits.

De seneste par år har de danske radiolyttere i høj grad også været begejstrede for Drew Sycamore og Ericka Jane, der begge kommer og spiller til The Voice ’22. Sidste år optrådte Andreas Odbjerg for første gang til The Voice-koncerten og i år vender han tilbage med en ny stribe hits, der siden er blevet landeplager. Aftenen byder også på Specktors, der kommer til at sætte fuld gang i årets fedeste koncertoplevelse.

”Det er så vildt at afsløre artisterne og høre deres begejstring!”, fortæller radiovært Julie Rahbek. ”Det er jo den ultimative forløsning at skulle møde både artisterne og de mange lyttere til en stor koncert, når man normalt formidler musikken siddende bag mikrofonen i et studie. Så lige nu har jeg svært ved at vente til den 11. november!”.

I modsætning til tidligere års udgaver af koncerten, er det ikke muligt at købe billetter. Billetterne bliver nemlig udloddet i konkurrencer i radioen på The Voice og på stationens sociale medier.

Det store musikprogram bliver suppleret med en stribe prisoverrækkelser. Den eftertragtede The Voice Prisen, der de to seneste år er blevet vundet af Tessa, skal uddeles på aftenen. Desuden er der priser til Årets Forbillede, Årets Producer og Årets Nye Artist: Præsenteret af Pepsi MAX. Hele showet bliver kædet sammen af radiostationens populære værter.

Info:

Radiostationen The Voice er ejet af Bauer Media Audio; Europas førende kommercielle radiobroadcaster. Bauer Media Audio har radio i 9 lande; England, Sverige, Norge, Danmark, Irland, Finland, Polen, Portugal og Slovakiet og har mere end 61 millioner lyttere hver uge.

I Danmark ejer Bauer Media også landets største kommercielle radiostation NOVA, samt radiostationer som Radio 100, Pop FM, Radio Soft og myROCK. Bauer Media har kontakt til flere end 2,5 millioner danskere hver uge.

For yderligere info kontakt COO og Programdirektør Mikkel Westerkam på 20480929 eller på mikkel.westerkam@bauermedia.dk.

Nøgleord

Kontakter

Mikkel Westerkam, Programchef
E-mail: mikkel.westerkam@bauermedia.dk / Mob. 20 48 09 29

Billeder

Tessa vandt The Voice Prisen i 2021. Hvem løber med den i år?
Tessa vandt The Voice Prisen i 2021. Hvem løber med den i år?
Download

Links

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

The Voice er ejet af Bauer Media, der også står bag radiostationerne NOVA, Radio 100, Pop FM, Radio SOFT og myROCK samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end to millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

Stor aften i Operaen med de største danske artister og særlig overraskelse til Lukas Graham ved NOVAs 15-års fødselsdagsgalla2.10.2023 05:17:38 CEST | Pressemeddelelse

NOVAs 15-års fødselsdagsgalla, afholdt i Den Kongelige Opera søndag den 1. oktober, blev en uforglemmelig aften for ikke mindst Lukas Graham. Udover en perlerække af optrædener fra Danmarks absolut største artister, blev aftenen ekstra mindeværdig, da Lukas Graham blev overrasket med prisen som den mest afspillede danske artist på NOVA gennem de sidste 15 år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye