BonBon-Land

BonBon-Land med NYHED til Halloween

Del

I år skruer BonBon-Land op for uhyggen. Parken har nemlig indgået et samarbejde med Horror-eksperterne fra Dystopia Entertainment og byder dermed velkommen til det mest uhyggelige spøgelseshus nogensinde i BonBon-Land.

Viggos Slagtehus

Det helt nye spøgelseshus hedder ”Viggos Slagtehus” og er en oplevelse til de allermodigste. Historien er baseret på en af parkens mest markante figurer, Viggo Vildsvin, som nu viser en helt ny og mere uhyggelig side af sig selv.

Jonas Vázquez Bøgh, medejer af Dystopia og Architect of Fear, udtaler:

”Vi er henrykte over muligheden for at special-designe et spøgelseshus til BonBon-Land, som tager inspiration fra deres rige univers af karakterer og slik. Det har været en sjov opgave at forvandle Viggo Vildsvin til et morderisk monster. Vi har brugt vores årelange erfaring med at designe og bygge horror-forlystelser landet rundt, som har skræmt over 100.000 gæster, til at skabe en skræmmende god oplevelse, de besøgende forhåbentlig sent vil glemme. Så kom forbi Viggos Slagtehus og glæd dig til at opdage, hvad der venter i mørket”

Flere Halloween-oplevelser

”Viggos Slagtehus” er et af de i alt fire spøgelseshuse, som åbner i år i BonBon-Land. Igen i år kan børnene købe vores vores populære Trick or Treat – med en særlig julegave til børnene i posen.

Når gæsterne går rundt i parken, kan de også vinde præmier, blandt andet ved at løse ”Kirkegårdsmysteriet” på vores nye kirkegård eller prøve ”Græskarjagten” i Søløven. Begge oplevelser er designet som noget familien kan gøre sammen. Parken byder velkommen med masser af Halloween-stemning og alle ’normale’ forlystelser er også åbne – og et meget uhyggeligt spøgelseshus – til dem, der tør.

Halloween i BonBon-Land er åben fra lørdag den 1. oktober, hver weekend i oktober og HELE efterårsferien. Parken lukker i år søndag den 30. november 2022.

Nøgleord

Kontakter

Kommunikations- og presseansvarlig: Mette Christina Nielsen: 25124499 /mcn@bonbonland.dk

Billeder

Information om BonBon-Land

Følg pressemeddelelser fra BonBon-Land

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye