Industriens Uddannelser

Yichan Xing er Måløvs bedste lærling

Del
Industritekniker Yichan Xing fra Måløv er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2022 uddeles fredag d. 30. september i København.

Det er 20. år i træk, at Industriens Uddannelser, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne uddeler Metalindustriens Lærlingepris (ML-Prisen) til de dygtigste lærlinge.

Prisoverrækkelsen er en af de vigtigste hyldester af faglærte, og den finder sted fredag d. 30. september 2022.

Foruden de dygtige nyuddannede er deres familier, mestre og faglærere også inviteret med til den store fejring. Og for dem, der ikke kan være blandt publikum på dagen, så bliver ML-Prisen 2022 også live-streamet på Industriens Uddannelsers Facebook-side.

Topkarakter og sociale kompetencer

Det er et fællestræk for Yichan og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Yichan har gået på NEXT Uddannelse København og været i lære hos IMAS A/S. Hun er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Yichan har været enorm ivrig for at lære industriteknikerfaget. Alt er blevet noteret i hendes bog, ekstra spørgsmål er blevet stillet og programmer nærstuderet. Yichan står ansvarsfuldt bag sit arbejde. Med sit positive sind, enorme gåpåmod, store interesse for faget og arbejdsomhed, mener vi, at Yichan virkelig har fortjent denne anerkendelse.

Selv giver Yichan følgende bud på, hvorfor netop hun har skilt sig ud blandt de indstillede.

- Jeg er god til mit arbejde, og jeg er en god kollega. Og så har det motiveret mig meget at vise, at kvinder i høj grad også kan blive gode industriteknikere.

Tidligere statsminister og formand for EuroSkills 2025 deltager i prisoverrækkelsen

Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister og formand for EuroSkills 2025, deltager i prisoverrækkelsen. Det sker sammen med formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og underdirektør i DI, Signe Tychsen Philip, og forbundssekretær i Dansk Metal og næstformand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg, Kasper Palm, som vil overrække statuetter og diplomer til prismodtagerne. De vil alle tre hver især holde tale.                 

Pressen er velkommen til at deltage i arrangementet, hvor der er gode muligheder for at tale med prismodtagerne m.fl. både før og efter prisoverrækkelsen. Efter prisoverrækkelsen bliver billedmateriale tilgængeligt her.

Vi sender desuden en pressemeddelelse med citater fra de tre talere umiddelbart efter arrangementet fredag.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: Fredag d. 30. september kl. 9.30-13.30 (selve prisoverrækkelsen finder sted kl. 10.30-12.00)

Sted: Dronningesalen, Den Sorte Diamant - Det Kongelige Bibliotek,

Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K

Vedhæftet er en liste over prismodtagerene.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Ændrede overgangskrav skal styrke metaluddannelserne1.12.2023 13:38:46 CET | Pressemeddelelse

Nu skal der flere lærlinge på metalindustriens erhvervsuddannelser. Det skal en ændring af uddannelsernes overgangskrav være med til at sikre. Ændringen betyder bl.a., at lærlinge ikke længere skal undervises i fx tekstanalyse på grundforløb 2, men i stedet møder faget dansk i den øvrige undervisning. Dermed bliver kravene mellem grundforløbet og hovedforløbet mere relevante, og det skal understøtte, at flere vælger og gennemfører uddannelserne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye