YouSee

YouSee og Sunday vender stærkt tilbage med tre splinternye specials

Del
Det er nogle af årets helt store begivenheder, der er omdrejningspunktet i YouSee’s tre nye specials af den prisbelønnede serie ’Sunday’. Op til at kalenderen siger halloween, VM og nytår kan seerne nemlig glæde sig til et gensyn med blandt andet Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj og Birthe Neumann, ligesom hver special byder på helt særlige biroller i skikkelse af blandt andre Kasper Hjulmand, Brian Lykke og Bodil Jørgensen. Jesper Rofelt har instrueret.
Fra oktober til december udkommer der tre nye specials på den prisbelønnede YouSee Original 'Sunday'. Foto: Per Arnesen.
Fra oktober til december udkommer der tre nye specials på den prisbelønnede YouSee Original 'Sunday'. Foto: Per Arnesen.

Hvis du også har savnet ’Sunday’, så er der godt nyt. Fra oktober til december udkommer YouSee nemlig med hele tre dobbeltafsnit på den populære YouSee Original; først en halloween special, så en VM special og slutteligt en nytårsspecial. Og det er der en helt særlig årsag til.

”Vores seere er meget begejstrede for Sunday-serien, og noget af det som har fungeret bedst, har været de små afrundede fortællinger, som den julespecial vi tidligere har lavet. Rigtig mange danskere glæder sig til VM og til at følge landsholdet. Det vil vi gerne fejre i Sunday-universet. Så i stedet for en ordinær sæson tager vi fat i 3 afrundede fortællinger i år. Vi læner os i de to andre specials også op ad højtidelige begivenheder - først i en halloween special, som er et kendt fænomen i USA, men uprøvet herhjemme og sidst på året også i en nytårsspecial, som er vores ydmyge bud på en moderne 90-års fødselsdag. Vi glæder os til at vise dem alle tre til seerne,” siger Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday.

Melvin Kakooza glæder sig til igen at indtage rollen som kenyanske Sunday, som er blevet hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia.

”Det har været en fornøjelse at optage Sunday igen. Det er altid skønt at arbejde med vores lille familie. Jeg håber, at folk kan mærke den rejse, alle karaktererne har været på. Det er i hvert fald tydeligt at mærke, at Sunday og Jonas er nået langt i deres forhold, og det håber jeg, Sunday-tilhængerne kan lide. Birgit og Bent Åge er også fantastiske,” siger Melvin Kakooza.

Også instruktør Jesper Rofelt ser frem til at præsentere danskerne for de nye specials, som har været helt særlige både at skrive og instruere.

”Jeg har haft en fest med at skrive og instruere den her sæson, og det har været spændende at skulle dyrke de enkelte specials’ særlige nedslag. Vi har skulle tænke i, hvordan vi i Sunday-universet kan lave en special i anledning af en helt specifik begivenhed som VM, og hvordan vi skruer en Halloween-special sammen på Sunday-måden. Det har været super sjovt, og det er som altid en kæmpe fornøjelse at have holdet og skuespillerne samlet. Det bliver mere og mere som at samle familien, og der er på Sunday-optagelserne en særlig stemning, jeg ikke oplever på samme måde på andre produktioner,” fortæller Jesper Rofelt.

Om YouSee’s tre nye specials på ’Sunday'

  • Halloween special får premiere hos YouSee den 6. oktober. VM special får premiere hos YouSee den 1. november og kan købes hos Blockbuster den 21. november, mens See forventer at vise serien omkring VM-finalen. Nytårsspecial får premiere hos YouSee den 19. december.
  • Hver special består af 2 afsnit af ca. 30 minutters varighed.
  • Skuespillere: Melvin Kakooza, Anders Brink Madsen, Thue Ersted Rasmussen, Per Teglhus, Lars Hjortshøj, Birthe Neumann, Kurt Dreyer, Nadia Kvist, Rikke Bilde Sørensen, Josefine Tvermoes og Hanne Holm
  • Biroller: Rasmus Hammerich, Kenny Duerlund og Anders Nyborg (Halloween), Brian Lykke, Kasper Hjulmand, Dorte Højsted og Carolynn Kakooza (VM), Troels Malling, Bodil Jørgensen, Marianne Høgsbro og Jakob Højlev (Nytår)
  • Halloween og nytårsspecial er skrevet af Jesper Rofelt og Søren Felbo, mens VM special er skrevet af Jesper Rofelt, Søren Felbo og Carsten Eskelund.

Halloween
Det er blevet tid til den årlige halloween-kamp mellem FC Fredericia og Middelfart Boldklub. Mens Sunday kæmper med at finde et uhyggeligt kostume, så han kan vinde præmien for bedste udklædning, går Jonas all in på at vinde trofæet og håneretten over ærkerivalerne fra Middelfart. Men dagen går ikke helt som planlagt, da én fra holdet pludselig forsvinder, så Frederik, Jonas og Sunday må tage turen til Middelfart for at få ham tilbage.

Bent Åge har store forhåbninger til dagen. Han har sin årlige halloween-date med den kvindelige direktør for Middelfart Boldklub. Så han bliver noget skuffet, da han opdager at klubben har fået ny direktør. Det bliver Birgit til gengæld glad for, da den nye mandlige direktør er en rigtig charmør, som inviterer hende på middag og hotel - til stor irritation for Bent Åge.

Hjemme vædder Frederik og Lisbeth om, hvem der kan forskrække den anden. Desværre for Frederik viser Lisbeth sig ikke så nem at skræmme.

Se en teaser for halloween special her.

VM
Da en svindler tager røven på FC Fredericia, står klubben pludselig i sin værste økonomiske krise nogensinde. Også Sunday har krise, da det sommerhus han har købt til sin mor også er i fare. Så mens Sunday, Frederik, Jonas og Maria beslutter sig for at lave et storskærmsarrangement for hele byen i anledning af VM, så de kan skaffe nogle hurtige penge, går Bjarne i gang med at finde en ny investor til klubben, så klubben kan overleve.

Storskæmsarrangementet viser sig dog hurtigt at være en ret stor mundfuld for Sunday og Jonas, hvor specielt strømmen driller. Men Jonas har en idé til, hvordan de løser det, hvilket indebærer det lokale plejehjem.

Bjarne lykkes med at finde en sponsor, men får lovet ham, at Kasper Hjulmand vil dukke op. Men hvordan overtaler man lige Hjulmand til det, når han befinder sig i Qatar med landsholdet? Aftenen ender noget anderledes end planlagt, så vil det lykkes FC Fredericia at overleve? Og får Sundays mor sit sommerhus?

Nytår
Sunday har glædet sig til at holde nytår i Danmark, men da Bent Åge får en overraskende melding fra sin læge, tager nytårsfejringen en uventet drejning. Inden de ved af det, fører Bent Åges bucket list dem på sporet af både tidligere chefer og en gammel flamme, som Bent Åge ikke har set i 50 år. Men det er svært at dukke op efter så lang tid, især når man i sin tid stak af. Sunday og Frederik er heldigvis indstillet på at hjælpe.

Jonas har planer om at hoppe på FIRE-bølgen - bevægelsen hvor man gør sig økonomisk uafhængig som ung og kan gå meget tidligt på pension. Det er ikke let, når man helst ikke vil spare op, og klubben ikke vil give ham mere i løn. Men han øjner en mulighed, da han opdager, at Bent Åge ingen arvinger har.

Bjarne er ved at dø ved udsigten til endnu en kedelig nytårsaften med klubbens sponsorer, men da han hører, at en gruppe pengemænd og fodboldstjerner er ved at starte fodboldklubben FC Østjylland, ser Bjarne sit snit for at slippe væk fra både FC 

Kontakter

Billeder

Fra oktober til december udkommer der tre nye specials på den prisbelønnede YouSee Original 'Sunday'. Foto: Per Arnesen.
Fra oktober til december udkommer der tre nye specials på den prisbelønnede YouSee Original 'Sunday'. Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download
Foto: Per Arnesen.
Foto: Per Arnesen.
Download

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 11:31:53 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

Tinka slår Wham og Mariah Carey som ny juleklassiker23.12.2023 18:00:00 CET | Pressemeddelelse

Burhan G’s julehit ”Tinka” er blevet en ny dansk jule-evergreen. For selvom Tinka-julekalenderen ikke er at finde på nogen tv-kanal i år, topper titelsangen listen over danskernes mest streamede julehits. Sangen har faktisk så mange afspilninger, at den slår internationale klassikere som 'Last Christmas' og 'All I Want For Christmas Is You' af pinden. Det viser tal fra YouSee Musik, som er streamingplatform for hundredtusindvis af danskere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye