LandboUngdom

Martin Rohde Andersen fra Kibæk valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse

Del
Martin Rohde Andersen har i to perioder stået i spidsen for LandboUngdoms region MidtVest i kraft af posten som regionrådsformand. De sidste fire år som regionrådsformand har givet ham blod på tanden til at tage sit frivillige engagement til næste niveau. Lørdag den 24. september er han valgt ind i LandboUngdoms hovedbestyrelse.

27-årige Martin Rohde Andersen bor i Kibæk med sin kæreste og to børn, og arbejder til dagligt som markmand i Skjern.

De mange erfaringer fra regionrådsformandsposten og engagementet om at skabe trivsel og udvikling lokalt, glæder Martin sig til at brede ud på landsplan.

”Jeg vil gerne vil være med til at præge vores landsorganisation. Førhen har det jo været udefra, jeg har været med til at skabe, nu kommer jeg med ind i maskinrummet, og kan få lov til at arbejde den anden vej ud,” siger Martin Rohde Andersen.

Martin Rohde Andersen er faglært landmand fra Bygholm Landbrugsskole og har været medlem af LandboUngdom siden 2017. I hovedbestyrelsen forventer han at være med til at implementere nogle af de udviklingstiltag, der er sat værk, og få LandboUngdom til at køre sundt hele vejen rundt. Særligt vil Martin Rohde Andersen have fokus på at det regionale, lokale og menige medlem har udviklingsmuligheder og finder værdi i fællesskabet.

Kontakter

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22 91 20 41
mjak@landboungdom.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 78 78 01 29https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 47 lokalforeninger og flere end 5000 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye