Copenhagen Capacity

Tysk start-up-virksomhed vil gøre danske byer mere bæredygtige

Del
Den tyske virksomhed BABLE Smart Cities har netop etableret deres nordisk-baltiske hovedkontor i København.
Tamlyn Shimizu, Global Partnerships & Communications Lead, BABLE
Tamlyn Shimizu, Global Partnerships & Communications Lead, BABLE

BABLE Smart Cities leverer innovative løsninger, som hjælper offentlige og private organisationer med at samarbejde om at udvikle fremtiden bæredygtige byer. Københavns omfattende økosystem af bæredygtige virksomheder samt grundig rådgivning fra Copenhagen Capacity var afgørende for, at virksomheden valgte at etablere sig i regionen.

- Da vi først fik kontakt med Copenhagen Capacity, havde vi ingen planer om at udvide i Danmark, men det blev hurtigt tydeligt for os, at den danske hovedstad var en ideel beliggenhed. For en tysk virksomhed som vores er Danmark en perfekt bro til resten af Norden. Og da Copenhagen Capacity introducerede os til det store netværk af organisationer, virksomheder og personer, der lige som os arbejder ambitiøst med grønne løsninger for fremtidens byer, var det tydeligt for os, at det var en oplagt lokation for os, udtaler Global Partnerships & Communications Lead, Tamlyn Shimizu.

Fokus på bæredygtige virksomheder

BABLE Smart Cities, der er en spinoff af Fraunhofer Institute IAO, blev etableret i Stuttgart i 2017. BABLE tilbyder blandt andet digitale platformsløsninger samt rådgivning og uddannelse, som giver beslutningstagere bedre muligheder for at udvikle fremtidens bæredygtige byer. Virksomheden samarbejder med hundredvis af private og offentlige organisationer i byer rundt om i hele Europa om alt fra såkaldt smart district roadmapping, stakeholder-engagement og innovationsøkosystemer til definition og pakning af brugercases indenfor mobilitet, energi, data, governance og meget andet. De har for nylig udvidet i Barcelona, ​​London, Düsseldorf og med en ny afdeling i Rumænien. Selskabet er det seneste i rækken af bæredygtige virksomheder, som Copenhagen Capacity har haft fokus på at tiltrække de senere år.

- Det glæder mig, at BABLE Smart Cities har valgt at etablere sig her i København. Byer over hele verden står over for enorme udfordringer med deres bæredygtige omstilling i de kommende år. Derfor har vi brug for virksomheder, som BABLE Smart Cities, der leverer innovative løsninger på, hvordan vi skal samarbejde om at skabe fremtidens byer. Jeg er sikker på, at de vil blive et værdifuldt bidrag til det store økosystem af virksomheder her i Greater Copenhagen regionen, som arbejder ambitiøst med at udvikle fremtidens bæredygtige løsninger, udtaler Asbjørn Overgaard, adm. direktør i Copenhagen Capacity.

Videndeling blandt virksomheder og byer fra hele verden

Et af BABLEs kerneprodukter er selskabets Smart City platform, hvor virksomheder, organisationer og byer over hele verden kan dele eksempler på bæredygtige løsninger og lære af hinandens erfaringer. Det er den type løsninger, der bringer mennesker og organisationer sammen, som BABLE har specialiseret sig i, og som virksomheden skal videreudvikle fra kontoret i BloxHub ved Københavns havnefront. BABLE har ansat Henrik Morgen som leder af det nordisk-baltiske kontor og forventer at udvide teamet i København i de kommende år til også at omfatte lokale konsulenter, undervisere, forretningsudviklere og et med fuldt regionalt team, der kan drive urbane og regionale forandringer i Norden i den lokale kontekst.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Tamlyn Shimizu, Global Partnerships & Communications Lead, BABLE
Tamlyn Shimizu, Global Partnerships & Communications Lead, BABLE
Download
Asbjørn Overgaard, adm. direktør, Copenhagen Capacity
Asbjørn Overgaard, adm. direktør, Copenhagen Capacity
Download

Links

Information om Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity
Copenhagen Capacity
Nørregade 7 B
1165 København K

Copenhagen Capacity tiltrækker internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv. Målet er i endnu højere grad at gøre metropolregionen til en løftestang for hele Danmarks bæredygtige vækst. Vores arbejde udføres ved at udvikle og markedsføre regionens styrkepositioner i tæt samarbejde med relevante aktører og virksomheder. Copenhagen Capacity er en not for-profit erhvervsdrivende fond, der er finansieret af såvel offentlige aktører som private fonde og virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye