DI - Dansk Industri

DI Topmødet 2022: tre statsministerkandidater, tre kongemagere og 2000 erhvervsledere m.fl. drøfter tidens store udfordringer

Del
Rekordmange er tilmeldt DI Topmødet 2022 i Royal Arena, når regeringsmedlemmer, ministre, folketingsmedlemmer, erhvervsledere og gæster fra udlandet mødes til de vigtigste samtaler i mange år.

Turbulente tider med krig og global økonomisk uro. Knuder i verdenshandelen og en lang kø af dilemmaer. Samtidig står samfundet med den alvorligste mangel på medarbejdere i mange år. Der er nok at tale om - og lige rundt om hjørnet venter et folketingsvalg.

Pressen inviteres til

DI Topmødet 2022,

Tirsdag den 27. september kl. 13.00,

Royal Arena,
Hannemanns Allé 18-20, 2300 København


Hvilke styrkepositioner skal bringe Danmark og danske virksomheder videre? Har moderne virksomhedsledere fået ny jobbeskrivelse? Hvordan driver vi fortsat de store transformationer på bl.a. det grønne og digitale område?

På programmet til DI Topmødet 2022 er bl.a.:

  • H.K.H. Kronprinsessen overrækker DI Prisen 2022. DI Prisen overrækkes i år til en virksomhed, der har udviklet produkter eller services, som gør Danmark til et teknologisk klimaforegangsland. 
  • Statsministeren Mette Frederiksen og de to borgerlige statsministerkandidater, Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape Poulsen, giver deres bud på Danmarks retning efter et valg.
  • Vi krydser klinger med de potentielle parlamentariske "kongemagere" Sofie Carsten Nielsen, Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg.
  • Korrespondent og Kina-ekspert Christina Boutrup og Ulrik Vestergaard Knudsen fra OECD gør os klogere på en ny tids globale udfordringer og dilemmaer sammen med Mads Nipper fra Ørsted og Peder Tuborgh fra Arla.
  • Inspiration fra en perlerække af forskellige virksomheder inden for mange grene af danske erhvervsliv – lige fra fødevarer til finans og fra energi til e-sport  
  • Tre unge mennesker med globalt udsyn rækker hånden ud til løsninger på tværs af generationer

Se hele programmet for DI Topmødet 2022 her.

Af hensyn til praktik og sikkerhed bedes pressen tilmelde sig topmødet hurtigst muligt.

JOURNALISTER OG FOTOGRAFER BEDES BENYTTE DETTE LINK FOR AT BLIVE AKKREDITERET TIL DI TOPMØDET HURTIGST MULIGT OG SENEST MANDAG DEN 26. SEPTEMBER.

NB! FOTOGRAFER ER VELKOMNE TIL AT TAGE BILLEDER UNDER TALERNE PÅ TOPMØDET, NATURLIGVIS UNDER HENSYNTAGEN TIL PUBLIKUM OG TV-TRANSMISSION. DER VIL VÆRE PRESSEPOOLS

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressemedarbejder Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Ny global undersøgelse: Mening på arbejdet stiger for andet år i træk – de unge scorer fortsat lavest22.5.2024 14:37:16 CEST | Pressemeddelelse

Det er blevet mere meningsfyldt at gå på arbejde, viser nye tal fra Voluntas. Det er andet år i træk, at scoren for meningsfuldt arbejde stiger, efter flere år med fald. Ifølge den globale undersøgelse 'Meningsfuldhed på Arbejdet 2024', foretaget af det danske rådgivningsfirma Voluntās, er følelsen af mening på jobbet steget fra 73 i 2023 til 74 i 2024. - Vi er nu for alvor kommet ud af pandemien, der udgjorde et historisk lavpunkt, hvad angår den mening, vi mennesker oplevede i vores arbejde. Vi begynder at mærke et stærkere tilhørsforhold og ser et tydeligere formål med det vi laver, idet vi igen kan forholde os fysisk til vores arbejdsplads, vores kollegaer og det produkt, vi i sidste ende hver især bidrager til. Men vi er bestemt ikke i mål og mange organisationer er stadig ved at finde sig til rette i en virkelighed, hvor både arbejdsformer og indstillingen til selve arbejdets plads i livet, har forandret sig fundamentalt, siger Nicolai E. E. Iversen, Chief Philosophy Officer hos

DI: storstilet plan for at styrke Danmarks maritime forsvar21.5.2024 08:10:22 CEST | Pressemeddelelse

Danmark kan i det store hele bygge skibe selv, men det kræver en ambitiøs satsning for at styrke det maritime forsvar. Sådan lyder anbefalingerne fra det nationale partnerskab på det maritime områder med deltagelse af regeringen, erhvervsorganisationer, fagforeninger og universiteter. Derfor anbefales det at udvide skibsbygningskapaciteten herhjemme markant. Landets største erhvervsorganisation betegner det som en storstilet plan.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye