Too Good To Go ApS

Too Good To Go er den 7. mest downloadede mad- og drikkeapp på verdensplan

Del
Over 13 millioner gange blev den danske madspildsapp Too Good To Go downloaded i første halvår af 2022. Dermed har appen erobret 7. pladsen over de mest downloadede apps på verdensplan i kategorien 'mad og drikke'.

Den danske app Too Good To Go, der forbinder forbrugere med forhandlere, der har mad i overskud, blev i første halvår af 2022 den 7. mest downloadede mad- og drikke-app på verdensplan.

Det viser en opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der har analyseret de mest downloadede apps fra App Store og Google Play.

Appen blev downloaded over 13 millioner gange i første halvår af 2022 og har dermed rykket sig fra en 10. plads i 2021 til en 7. plads. 

Andre apps i top 10 er McDonald’s - som sidder tungt på førstepladsen. Starbucks, der er verdens største kæde af kaffebarer, og DoorDash, som er markedsleder i USA inden for udbringing af mad - og som opkøbte Wolt i 2021.

Hele listen kan ses her.

Too Good To Go har mærket markant stigende popularitet som følge af inflationen.

Appen er senest blevet udvidet med en ny funktion, der viser, hvor mange penge - og hvor meget CO2e - man sparer ved at købe overskudsmad.

En ny undersøgelse fra Danmarks Statistik viser, at hver femte dansker benytter apps til at bekæmpe madspild. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016, og de nu over 64 mio. brugere har siden da reddet mere end 163 millioner måltider, hvilket svarer til over 400.000 tons sparet CO2e. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 17 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. bagerier, supermarkeder, restauranter, kantiner og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en lang række oplysnings- og uddannelsestiltag for at fremme viden om madspild.

Læs mere om Too Good To Go her

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye