Team Danmark

DIF og Team Danmark skal have ny kommerciel direktør

Del
Bestyrelsen i DIF og Team Danmark Kommerciel og Daniel Svensson er blevet enige om at ophæve kontrakten.

Fælles pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark

Daniel Svensson tiltræder alligevel ikke som kommerciel direktør i DIF & Team Danmark Kommerciel, hvor han skulle være startet den 15. september.

Det skyldes situationen i Ajax København, hvor Daniel Svensson senest har været direktør.

”Det er en rigtig ærgerlig og beklagelig situation – både for Daniel og for os. Daniel gjorde et rigtig positivt indtryk under ansættelsesforløbet, men de verserende pressesager kan efter vores vurdering være en hindring ift. at kunne åbne døre til potentielle partnere,” siger Niels Nygaard, bestyrelsesformand i DIF & Team Danmark Kommerciel, om baggrunden for beslutningen.

Også Daniel Svensson ærgrer sig:

”Det er det helt rigtige for begge parter at trække stikket på samarbejdet. Jeg har selv været en del af idrætten gennem mange år og vil på ingen måde risikere, at den igangværende mediefokus sætter foden på bremsen på det vigtige arbejde, som foregår i DIF og Team Danmark Kommerciel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kunne løfte rollen med at indgå partnerskaber til glæde og gavn for dansk idræt, men den negative mediedækning gør, at det er bedst at slutte her, ” siger Daniel Svensson. 

Med ophævelsen af kontrakten går DIF og Team Danmark Kommerciel nu videre med at finde en ny kommerciel direktør.

Information om Team Danmark

Team Danmark
Team Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 25 00https://www.teamdanmark.dk/

TEAM DANMARK ARBEJDER FOR AT GIVE DANSKE ATLETER BEDST MULIGE RAMMER OG VILKÅR FOR, AT DE KAN UDLEVE DERES POTENTIALE OG PRÆSTERE PÅ HØJESTE INTERNATIONALE NIVEAU.

VI OPTIMERER HELE VEJEN RUNDT OM ATLETEN - BÅDE PÅ OG UDEN FOR BANEN.

Følg pressemeddelelser fra Team Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Team Danmark

Overvældende interesse for konference om spiseforstyrrelser i elitesport11.3.2024 09:59:52 CET | Pressemeddelelse

Spiseforstyrrelser i dansk idræt har gennem de seneste år været et vigtigt fokusområde for Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Nu er de to organisationer gået sammen med behandlingsstedet Askovhus om en konference, der skal give viden og redskaber til talent- og elitetrænere, så de er i stand til at forebygge spiseforstyrrelser hos atleterne. Konferencen afholdes den 12. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye