Norlys

Norlys køber ladeoperatøren Sperto

Del
Norlys har købt den landsdækkende ladeoperatør Sperto og dermed overtaget tæt på 600 offentlige ladepunkter i Danmark. Købet er en del af Norlys’ offensive strategi på området, der skal sikre elbilister let adgang til opladning over hele landet.

Norlys annoncerede tidligere i år, at de over de kommende tre år vil investere en milliard kroner i offentlige ladestandere. Nu har Norlys købt ladeoperatøren Sperto, der har flere hundrede offentlige ladepunkter i Danmark og mange lynladeprojekter undervejs.

Ambitionen med opkøbet er, at Norlys kan tilføre ekstra ressourcer til udbygning af det ladenet, som Sperto har etableret og dermed kraftigt accelerere den samlede satsning på etablering af et nationalt ladenet.

- Vores mål er at bygge en lettilgængelig og åben ladeinfrastruktur i hele Danmark, der gør det nemmere at være elbilist og på den måde skubbe på den grønne omstilling. Med købet af Sperto får vi et allerede etableret netværk og en forretningsmæssig platform, som dermed kan accelerere udbygningen af vores ladeforretning, siger Mads Brøgger, der er direktør i Norlys’ energiforretning.

Spertos forretning passer perfekt til Norlys’ strategi.

- En af grundstenene i Spertos forretning er at bygge et åbent og landsdækkende ladenet, der er for alle elbilister uden dikkedarer og med en høj transparens i priserne. Vi vil gøre det nemt at være elbilist i Danmark, og den ambition deler vi med Norlys, siger Erik Thrane, der hidtil har ejet Sperto.

Efter opkøbet forsætter Erik Thrane sammen med de øvrige Sperto-medarbejdere i Norlys. Sperto-standerne vil stifte navn til Norlys, ligesom Norlys overtager Spertos kunder.

- Jeg er meget imponeret over, hvad Sperto er lykkedes med at etablere de seneste fem år. Med den nuværende Sperto-forretning følger et kæmpe potentiale. Og samtidig vil den viden og erfaring, som Sperto-organisationens medarbejdere bidrager med, booste den offentlig ladestanderforretning, som vi allerede er i gang med at opbygge i Norlys, siger Mads Brøgger.

Kontakter

Billeder

Download
Mads Brøgger (tv) direktør for Norlys' energiforretning og Erik Thrane (th), hidtidig ejer af Sperto.
Mads Brøgger (tv) direktør for Norlys' energiforretning og Erik Thrane (th), hidtidig ejer af Sperto.
Download

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til 1,7 millioner kundeforhold og har 3.500 medarbejdere i blandt andet Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi landets største elnet og landets største fibernet. Derudover er vi delejere af Norlys Energy Trading, som handler med energi og Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye