Danske Spil A/S

Rejseglad pensionist efter milliongevinst i Lotto: ”Østen? Lad os gøre det!”

Del
En rejseglad pensionist fra Århus V. fik for nyligt udvidet rejsebudgettet med en rund million kroner, da hendes Lynlotto kupon blev forgyldt af Millionærgarantien. Nu skal hun og hendes mand til Østen!

Efter i årevis at have spillet de samme Lotto tal uge efter uge valgte en pensionist fra Århus V. for nyligt helt spontant at supplere med en ekstra Lynlotto kupon – og det viste sig at være en rigtigt god ide. Den ekstra kupon endte nemlig med at være præcis en million kroner værd, da den udløste Millionærgarantien.

”Vi skulle ud at rejse, så jeg stod faktisk og pakkede kufferne, da de ringede fra Danske Spil og fortalte, at jeg havde vundet en million! Pyha, det var helt uvirkeligt! Men sådan er verden jo så forunderlig,” griner den nyslåede millionær.

Hun og hendes mand har spillet Lotto i over 30 år, men det er første gang, at de har vundet mere end et par tusinde kroner.

”Det er sådan noget, der sker for alle mulige andre, men ikke for en selv! Og så står man dér med en million!” siger hun.

I første omgang fik millionen lov at stå på kontoen, fordi storbyferien allerede var købt og betalt, men siden parret er vendt hjem til det østjyske igen, har formuen stille og roligt fået ben at gå på.

Til efteråret skal parret på et krydstogt, og her er hotelværelserne blevet opgraderet, så det kan mærkes, at der nu er råd til lidt mere luksus. Og til næste år skal Lotto gevinsten så hjælpe til med, at det rejseglade pensionist-par får opfyldt en gammel drøm om en af de helt store rejser til det fjerne Østen.

Også lidt til børn og børnebørn

”Vi havde gået og snakket om, at det kunne være interessant at prøve en tur til Østen, men sådan en rejse koster jo mange penge. Mindst 75.000 kroner for os to. Men nu har vi jo muligheden for det, så nu siger vi bare… lad os gøre det!” fortæller den århusianske pensionist, der også har planer om at dele de mange penge med børn og børnebørn.

”Vi har to børn og de skal have 200.000 hver… og for nyligt kom mit barnebarn hen til mig og spurgte: ’Mormor, må jeg godt få 1.000 kroner?’, ’Nej, er du tovlig!’ svarede jeg og så sagde han: ’Men du har jo lige vundet en million’!” fortæller millionær-mormoren med et varmt og venligt mormor-grin, som mere end antyder, at også barnebarnet nok skal komme til at mærke noget til Lotto gevinsten.

I det hele taget virker det ikke som om, at den århusianske Lotto vinder har særligt svært ved at finde ting at bruge pengene på – og det er måske fordi præmien trods alt ikke er større, end den er.

”Vi har tit snakket om, at hvis vi vandt 10 millioner kroner, hvad i alverden skulle vi så bruge pengene til, ikke? Men én million, det kan man meget bedre forholde sig til!” siger hun med et grin.

Om Millionærgarantien
Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Det danske Herrelandshold skal have ny landstræner, men hvem skal mon løfte arven efter Hjulmand?19.7.2024 13:31:23 CEST | Pressemeddelelse

Kasper Hjulmand har i dag meddelt, at han stopper som landstræner for det danske Herrelandshold. Morten Wieghorst er indsat som midlertidig landsholdstræner, men hvilken profil, der skal stå i spidsen for det populære hold, når kalenderen siger 2025, vides endnu ikke. Spekulationerne er allerede i fuld gang, og nu kan man hos Danske Spil selv gætte med på, hvem den næste permanente landsholdstræner bliver.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye