TDC Erhverv

Ny stærk sikkerhedsløsning til SMV’er: TDC Erhverv lancerer indbygget internetfilter

Del
TDC Erhverv tager i dag et banebrydende skridt mod at højne den generelle it-sikkerhed blandt danske virksomheder, hvor særligt SMV’erne er udsatte. Som den første og førende B2B-teleudbyder i Danmark tilbyder TDC Erhverv nu et integreret DNS-sikkerhedsfilter som standard i alle internetløsninger. Dermed bliver små- og mellemstore virksomheder bedre beskyttet mod de tiltagende phishing- og ransomwareangreb helt uden ekstra beregning.
TDC Erhverv går for alvor ind i kampen om at styrke SMV'ernes it-sikkerhedsniveau, når de i dag lancerer InternetFilter; Danmarks eneste internet med indbygget DNS-filter.
TDC Erhverv går for alvor ind i kampen om at styrke SMV'ernes it-sikkerhedsniveau, når de i dag lancerer InternetFilter; Danmarks eneste internet med indbygget DNS-filter.

En fjerdedel af danske SMV’er har ikke styr på deres basale it-sikkerhed viser tal fra Erhvervsstyrelsen, og det er en stor trussel for cybersikkerheden og det digitale Danmark. Borgere, virksomheder og offentlige institutioner er alle forbundne i det digitale rum, og i en tid med stigende cybertrusler mener TDC Erhverv, at vi har et fælles ansvar for at højne it-sikkerheden. Derfor lancerer TDC Erhverv nu Danmarks eneste internetabonnement med indbygget sikkerhedsfilter, som i udgangspunktet er målrettet SMV’er.

”Mange SMV’er ser it-sikkerhed som uoverskueligt og kompliceret, og derfor ender det ofte med, at de undlader at få styr på selv den mest basale sikkerhed. Som de første på det danske marked lancerer vi derfor nu et indbygget DNS-filter på vores internetløsninger. Det betyder, at man som kunde automatisk og helt uden beregning kan få en internetforbindelse med indbygget sikkerhed, der advarer om usikre websteder og dermed beskytter mod blandt andet de tiltagende hyppige phishing- og ransomwareangreb”, fortæller John Henriksen, CEO i TDC Erhverv, og fortsætter:

”Vi gør det, fordi vi tror på, at det at styrke danske virksomheders it-sikkerhed er et fælles ansvar. Bliver blot en enkelt virksomhed kompromitteret, kan det potentielt sætte en kædereaktion i gang, og særligt SMV’erne er udsatte og har brug for hjælp til at få styr på it-sikkerheden. Her mener vi, at et indbygget sikkerhedsfilter på deres internet er et effektivt sted at starte”.

En del af ambitiøs SMV-strategi
For blot to uger siden præsenterede TDC Erhverv et styrket strategisk fokus på SMV-markedet, der over de næste 18-24 måneder skal gøre TDC Erhverv til den foretrukne leverandør af integrerede tele-, kommunikations- og it-sikkerhedsløsninger, der tager udgangspunkt i SMV’ernes behov. Lanceringen af det indbyggede sikkerhedsfilter er første konkrete løsning i rækken af initiativer i den nye strategi.

”Vi ønsker at skabe et mere tydeligt og attraktivt tilbud til SMV’erne, der viser, at vi også er den rette samarbejdspartner for virksomheder af deres størrelse. Vi mener, at indbygget sikkerhed bør være ny standard i de løsninger, man leverer som B2B-udbyder, og lanceringen af det nye sikkerhedsfilter er et konkret bevis på, at vi nu bliver endnu mere attraktiv som partner for SMV’erne”, slutter John Henriksen.


Om InternetFilter fra TDC Erhverv

  • TDC Erhverv lancerer Danmarks første internetabonnement med indbygget sikkerhedsfilter, kaldet InternetFilter. Formålet er at tage et tydeligt ansvar i kampen om at styrke danske virksomheders it-sikkerhed, hvor særligt SMV’erne halter efter.
  • Med InternetFilter fra TDC Erhverv får virksomheder automatisk og helt uden beregning et såkaldt DNS-filter på deres internet, som advarer om ondsindede websteder, så medarbejdere ikke tilgår skadeligt indhold. Dermed mindskes risikoen for bl.a. phishing- og ransomwareangreb; typer af cyberangreb, der er i stigning blandt danske virksomheder.
  • Mindre SMV’er får DNS-filteret automatisk. Ønsker man det ikke, kan man med få klik slå det fra online eller kontakte kundeservice. Større SMV’er kan få DNS-filteret ved at tilmelde sig online eller kontakte kundeservice.

Om sikkerhedsløsninger fra TDC Erhverv
Sammen med datterselskabet NetDesign leverer TDC Erhverv integrerede sikkerhedsløsninger til virksomheder i alle størrelser. Til mindre virksomheder kan nævnes TDC Erhverv Smart Security, som omfatter VPN, firewall og mere avanceret malware-beskyttelse. Lanceringen af det indbyggede DNS-filter er således en tilføjelse til et i forvejen stærkt udbud af sikkerhedsløsninger. Til større virksomheder leverer TDC Erhverv og NetDesign blandt andet 24-timers overvågning af virksomheders systemer og netværkstrafik i et højtspecialiseret Security Operations Center, DDoS-beskyttelse og Log Management.

Læs mere om sikkerhedsløsninger fra TDC Erhverv her: https://tdc.dk/smb/sikkerhed


Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at TDC Erhverv kan dække de fleste virksomheders behov – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt - TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden med sikre og stabile løsninger. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Kontakter

Billeder

TDC Erhverv går for alvor ind i kampen om at styrke SMV'ernes it-sikkerhedsniveau, når de i dag lancerer InternetFilter; Danmarks eneste internet med indbygget DNS-filter.
TDC Erhverv går for alvor ind i kampen om at styrke SMV'ernes it-sikkerhedsniveau, når de i dag lancerer InternetFilter; Danmarks eneste internet med indbygget DNS-filter.
Download
Direktør for TDC Erhverv, John Henriksen.
Direktør for TDC Erhverv, John Henriksen.
Download

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

TDC Erhverv lancerer banebrydende løsning på cloudproblematik13.6.2023 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Sager som kritikken af Aula herhjemme, og det tyske datatilsyn, der har fastslået at myndigheders brug af Office 365 i Tyskland er ulovligt, har skabt store bekymringer både hos privat virksomheder og offentlige organisationer. For hvad gør vi i Danmark ved problematikken omkring brugen af cloudløsninger og opbevaring af data udenfor EU? Det har TDC Erhverv som de første nu fundet løsningen på, når de lancerer en ny og innovativ platform under navnet TDC Erhverv CloudKey™. Med den nye platform sikres ikke blot beskyttelse af brugernes data, men også at de store cloudløsninger fortsat kan bruges. Dermed vil tidligere investeringer i cloudteknologi og løsninger ikke gå tabt.

TDC Erhverv samler sine aktiviteter og løsninger mod erhvervsmarkedet under ét navn6.6.2023 13:01:37 CEST | Pressemeddelelse

TDC Erhverv vil fremover udelukkende markedsføre sig under navnet TDC Erhverv, og dermed udgår navnet NetDesign. Sammenlægningen er en naturlig udvikling, hvor et hastigt voksende marked for digital infrastruktur, samarbejdsløsninger og it-sikkerhed kalder på end-to-end leverandører, hvilket understøttes af at flere og flere kunder efterspørger samlet leverance og ikke mindst service, kvalitet og support.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum