LEGO House

LEGO® House fejrer gæst nummer 1 million før forventet midt i en fantastisk højsæson

Del
Mandag 15. august trådte gæst nummer 1 million igennem indgangen til Oplevelseszonerne i LEGO® House, hvor direktør Kathrine Kirk Muff stod klar til at tage imod med et væld af præmier. Jonathan på 7 år var gæst nummer 1 million i LEGO House i Billund og han blev noget overvældet af den uventede opmærksomhed.
Jonathan fra Tyskland blev gæst nummer 1 million i LEGO® 
 House
Jonathan fra Tyskland blev gæst nummer 1 million i LEGO® House

Jonathan, som er fra Stuttgart i Tyskland, er i LEGO House for første gang sammen med sin familie i anledningen af en to ugers sommerferie ved vestkysten. Sammen med overraskelsen over at være gæst nummer 1 million, får Jonathan også et livstidsgyldigt årskort til LEGO House, hvor han resten af sit liv kan komme og besøge LEGO House sammen med en ledsager, et specialbygget LEGO trofæ samt en badge han kan have på resten af dagen. Jonathan skulle selvfølgelig også i LEGO butikken i LEGO House og vælge en valgfri LEGO æske samt spise gratis i restaurant MINI CHEF.  

Direktør, Kathrine Kirk Muff siger: “Det er helt fantastisk at kunne tage imod gæst nummer 1 million. Det kom lidt før end forventet pga. en rigtig god sommer, hvor vi har haft mange udsolgte dage. Der er meget at fejre, særligt fordi LEGO House har leveret på ambitionerne om at være den ultimative LEGO oplevelse i verdensklasse. Det viser den meget positive feedback, som vores gæster giver os.” 

Selvom LEGO House i dag rammer gæst nummer 1 million ville det sikkert være sket noget tidligere, hvis det ikke havde været for Corona-pandemien. Men gæsterne er kommet stærkt tilbage med meget positive anmeldelser. Bl.a. kvitterer de med 5.0/5.0 på TripAdvisor. 

Kathrine Kirk Muff glæder sig til at byde de næste mange millioner LEGO fans velkommen fremadrettet. “LEGO House er – og skal fortsat være – den ultimative LEGO oplevelse, som LEGO fans i alle aldre drømmer om at besøge. Det er det eneste sted i verden, hvor man kan omgive sig med alt det, som LEGO ideen og hele LEGO universet rummer. Hvor man kan opleve LEGO klodserne blive brugt på måder, man aldrig havde forestillet sig samt have en hel fantastisk oplevelse enten på egen hånd eller med venner og familie.”  

Jonathans far, Jochen fortæller at det især er LEGO Ninjago som har det helt store interesse hos den 7-årige Jonathan. Han har alle LEGO Ninjago sæt, der nogensinde er lavet på nær to. Jochen selv har leget med LEGO klodser siden barnsben og ser at interessen for at kreerer med byggeklodserne er gået videre til sønnen.  

Kontakter

Billeder

Jonathan fra Tyskland blev gæst nummer 1 million i LEGO® 
 House
Jonathan fra Tyskland blev gæst nummer 1 million i LEGO® House
Download
Som præmie vandt Jonathan bl.a. et  årskort, der gælder resten af livet
Som præmie vandt Jonathan bl.a. et årskort, der gælder resten af livet
Download
Jonathan var i butikken og vælge en LEGO æske af eget valg.
Jonathan var i butikken og vælge en LEGO æske af eget valg.
Download

Links

Information om LEGO House

LEGO House
LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

+45 8282 0400https://www.legohouse.com/
LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

+45 8282 0400
https://www.legohouse.com/

LEGO® House, ”Home of the Brick”, er et LEGO oplevelseshus i LEGO klodsens hjemby, Billund. 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser, fossende LEGO vandfald og gigantiske dyr og planter. 

Se mere på LEGOHouse.com

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

Udforsk universet med ny udstilling i LEGO® House23.4.2024 08:00:51 CEST | Pressemeddelelse

Fra 23. april til 17. juni står LEGO® House i rummets tegn med mulighed for at dykke ned i universets gåder og bygge sine egne fantasifulde rumfartøjer. Rumtemaet er skabt i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet som en gratis udstilling på LEGO Square, hvor alle gæster kan blive klogere på rummet – og med indgang kan man fortsætte rejsen i resten af huset. Rumtemaet går hånd-i-hånd med husets fokus på at formidle Læring gennem Leg, så besøgende kan slippe deres kreativitet løs med LEGO klodsernes uendelige muligheder.

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye