HK PrivatHK Privat

Astralis og HK Privat går sammen om national esportsliga for unge på studiesteder

Del
Elever og studerende får nu ny mulighed for at danne fællesskaber på kryds af årgange, studieretninger og uddannelsesinstitutioner.

Fra i dag kan unge finde sammen i hold af 5 og snart game mod andre unge i den nationale Counter-Strike-turnering Studie_CS.

Alle elever og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Danmark er inviteret til turneringen, som løbende vil byde på fysiske events og en finale, der bliver afholdt i Astralis’ store toetagers gaming- og eventcenter København – Astralis Nexus.

Den danske esportsorganisation Astralis og fagforeningen HK Privat har indgået samarbejdet om Studie_CS med målet om at styrke fællesskaberne på landets studiesteder.

Simon Tøgern, sektorformand HK Privat:

- Positive fællesskaber er helt afgørende for os som fagforening, og samarbejdet med Astralis handler om at etablere flere sunde og sjove fællesskaber på danske studiesteder. Her inviterer vi elever og studerende til at game med og mod hinanden i en liga, der bliver et naturligt samlingssted på tværs af årgange og studier. Det digitale fylder alt i den moderne HK’ers arbejdsliv, og derfor er det afgørende, at vi bakker op om nye digitale fællesskaber, siger Simon Tøgern.

- Både i Danmark og internationalt er Astralis i årevis gået forrest, når det gælder udviklingen af et sundt, professionelt gaming-miljø, og de er rollemodeller for alle gamere, uanset niveau. De har samtidig stor erfaring med at arrangere turneringer for fans og gamere både online og i deres nye gaming-center, og sammen tror vi på, at vi kan tilføje stor social værdi til studiemiljøerne i hele Danmark. Vi ser et kæmpe potentiale i aftalen og i at skabe en stor, ny fælles turnering og trygge online fællesskaber, hvor alle kan være med, slår Simon Tøgern fast.

Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis:

- Vi er glade for, at HK Privat vil være med til at understøtte en sund og positiv gamerkultur på de danske studiesteder. Det er både modigt og fremsynet af HK at investere i nye digitale fællesskaber for de studerende, og vi er sikre på, at vi sammen kan styrke et trygt online-miljø, hvor man behandler hinanden med respekt og giver plads til forskellighed, fortæller Kasper Sindt.

- Som vi selv har været med til at facilitere med åbningen af Astralis Nexus og turneringer for meget forskellige deltagergrupper, er gaming for alle, uanset traditionelle skel. Det er vigtigt for Astralis at bakke op om udviklingen og alle de positive værdier, som gaming indeholder. Blandt andet i form af nye sunde fællesskaber, som vi ved, er et område, der også betyder rigtig meget for HK, siger Kasper Sindt.

- Aftalen er lavet mellem HK Privat og Astralis Nexus, som er vores naturlige samlingssted for gamere af alle slags på alle niveauer. Med online-turneringen og de aktiviteter, aftalen indeholder, håber vi at gøre det endnu lettere for studerende på tværs af køn, baggrund og interesser at samles om gaming overalt i landet. Vi ser ligeledes frem til at byde de studerende velkommen i Astralis Nexus, hvor vi bl.a. vil afholde finalerne i nogle af landets fedeste gaming-faciliteter, slår Kasper Sindt fast.

Aftalen mellem Astralis Nexus og HK Privat indebærer afvikling og facilitering af online-turneringen Studie_CS, finaler i Astralis Nexus, samt en række aktiveringstiltag i Astralis’ digitale og fysiske univers.

Studie_CS vil i første omgang lanceres omkring Counter-Strike med udvidelse til andre spil på sigt.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om HK Privat

HK Privat
Weidekampsgade 8
2300 København S

70114545https://www.hk.dk/omhk/sektor/hk-privat

HK Privat er HK Danmarks største sektor med 110.000 medlemmer.

Følg pressemeddelelser fra HK Privat

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK Privat

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye