De Danske Bilimportører

Flere danskere kører cabriolet i de varme sommerdage

Del
Der er noget fedt ved at opleve naturen tæt på, når man kører i åben bil, og cabriolet-trenden er bestemt ikke blevet mindre med årene. De Danske Bilimportører har kigget på, hvad danskerne vil have, når det kommer til en cabriolet.

"Selvom man ikke altid kan regne med det danske sommervejr, så er det skønt at se, at det ikke afholder danskerne fra at købe en sommerbil. Og selvom man sagtens - i moderne cabrioleter - kan køre åbent fra ca. 10 grader, så er det noget særligt på de varme sommerdage, som vi oplever lige nu, siger Mads Rørvig, adm. direktør i De Danske Bilimportører. 

Ikke kun de dyreste 

Salgstallene viser at 57 procent af danskerne har købt en cabriolet-model til under 500.000 kr., mens kun 10 procent har købt en cabriolet til over en 1.000.000 kr. Cabriolet-moden er derfor ikke kun forbeholdt de danskerne med det største budget.  

De populære farver 

Den mest solgte farve er sort. 26 procent har valgt at købe en sort cabriolet, hvis man kigger fra perioden fra juli 2021 til juli 2022. Den grå farve kommer på andenpladsen med 23 procent efterfulgt af den hvide farve, som udgør 17 procent. Blå og rød er også to populære farver til valg af cabriolet.  

De mest populære mærker

Volkswagen, T-Roc er den store topscorer, når det gælder salget af cabrioleter, hvor modellen står for omkring 34 procent af salget. Den næstbedst sælgende model er BMV 4'er, som står for 19 procent af salget. På tredjepladsen finder vi Mini Cabriolet med 14 procent.

Bedst sælgende carbriolet-modeller 2021/2022

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisation for bilproducenternes repræsentation i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologierne – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas. 

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum