Dansk Metal

SAS-ledelsen angriber igen den danske model

Del
SAS-ledelsen bruger pilotstrejken som undskyldning for at søge konkursbeskyttelse i USA og lave en rekonstruktion af selskabet. Men ledelsens ansøgning til den amerikanske ret fylder flere hundrede sider, og de har planlagt det i månedsvis.

Ledelsen i SAS har søgt konkursbeskyttelse under amerikansk ret og går efter at lave en rekonstruktion af selskabet. I den forbindelse udtaler forhandlingschef i Dansk Metal Keld Bækkelund Hansen:

”Det bekræfter desværre det klare indtryk, vi har fået under forhandlingerne med SAS-ledelsen. De har på intet tidspunkt reelt ønsket en aftale med deres medarbejdere. Det har været spil for galleriet. Hver gang ledelsen fik det, de bad om i forhandlingerne, fremsatte de nye krav”.

”Vi havde forhandlet en aftale på plads i Stockholm, som SAS-ledelsen valgte at løbe fra og stille nye krav til. De er bevidst gået efter en konflikt, så de nu kan sige, det er medarbejdernes skyld. Ansøgningen til konkursbeskyttelse under amerikansk ret fylder flere hundrede sider, så det siger sig selv, at de nok ikke har lavet det over natten. Det har været flere måneder undervejs. Det er under lavmålet, at ledelsen nu fremstiller det som om, det er piloternes skyld”.

”Nu bruger de amerikansk ret til at presse medarbejderne. Det er endnu et angreb fra SAS-ledelsen på den danske model. Det er en rystende adfærd fra en virksomhed, der har den danske stat i ryggen”.

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum