ALIVE

Ny miljømærkning skal styrke dansk eventbranche

Del
Tour de France’s officielle Hospitality partner i Danmark, ALIVE, bliver det første eventbureau med Green Event certificering i Danmark. En certificering, der skal tiltrække flere store events gennem en koordineret indsats om fælles miljømærkning.
Fra venstre: Thomas Vilhelm Nielsen
Sustainability Manager, Wonderful Copenhagen, Marianne Arvedsen, Sales Manager, ALIVE, Jonas Oddermose, direktør, ALIVE, Mikal Holt Jensen 
Miljøchef, sekretariatsleder Green Key/Horesta. PR-foto
Fra venstre: Thomas Vilhelm Nielsen Sustainability Manager, Wonderful Copenhagen, Marianne Arvedsen, Sales Manager, ALIVE, Jonas Oddermose, direktør, ALIVE, Mikal Holt Jensen Miljøchef, sekretariatsleder Green Key/Horesta. PR-foto

Et samarbejde mellem HORESTA, Wonderful Copenhagen og eventbranchen skal gøre København og Danmark endnu mere eftertragtet på den internationale eventscene. Det skal ske gennem en koordineret indsats og en Green Event-certificering af danske events og eventbureauer, som man kender det fra hotel-, venue- og forlystelsesbranchen. 

København ligger nummer 2 på Global Destination Sustainability Index, hvilket allerede gør Danmark til en eftertragtet mødedestination. Samtidig har Wonderful Copenhagen vundet flere priser for deres arbejde med at gøre København til en bæredygtig destination. Men ambitionen er at bringe København i den grønne førertrøje som verdens grønneste og mest bæredygtige hovedstad.

ALIVE er det første eventbureau, der får det nye miljømærke blandt eventbureauerne i Danmark, og Jonas Oddermose, direktør i ALIVE, ser store muligheder for både ALIVE og hele den danske eventbranche overfor store nationale og internationale kunder.

”Bæredygtighed står af gode grunde højt på listen, når venues, hoteller og eventbureauer bliver vejet af både store og mindre arrangører, hvad enten det er de helt store megaevents, som f.eks. Tour de France eller firmaevents i både stor og lille skala,” siger han.  

Marianne Arvedsen, Sales Manager i ALIVE, er en af de bærende kræfter i samarbejdet om en bæredygtighedscertificering, og hun ser også et stort potentiale for København og Danmark med den nye fælles Green Event certificering af eventbureauer. 

”Det vil have positiv indflydelse på Københavns image og bæredygtigheds-rating, at events i København kan miljømærkes og promoveres som grønne. Det vil være et vigtigt salgsargument for at tiltrække endnu flere store arrangementer til København,” siger hun og fortsætter:

”Vi gør allerede meget som danske eventbureauer i Danmark for at sikre bæredygtig afvikling, men vi har simpelthen manglet en fælles certificering, der kan sikre nogle klare kriterier og standarder, både over for os selv, og over for deltagere og arrangører. Det har vi nu med Green Event certificeringen.”

Med den nye Green Event certificering har man skabt et værktøj, der skal bidrage til at motivere eventarrangører til i endnu højere grad at tage ansvar og fremme den grønne dagsorden. Samtidig sikrer man med Green Event, at det giver mening for eventarrangørerne, og at ordningen er nem at gå til, nem markedsføre og nem at forstå for gæsterne.

Om Green Event

Green Event er blevet til i tæt samarbejde mellem ALIVE A/S, Wonderful Copenhagen Sustainability afdeling og HORESTA/Green Key. Ordningen gør det muligt for eventarrangører at kunne opnå GREEN TOURISM ORGANIZATION på lige fod med Hotel-, Venue- og Forlystelsesbranchen. Der skal ligeledes udvikles en certificering på konkrete events som på længere sigt skal kunne benyttes af nationale samt internationale virksomheder til at dokumentere deres miljøindsats på events afholdt i Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Fra venstre: Thomas Vilhelm Nielsen
Sustainability Manager, Wonderful Copenhagen, Marianne Arvedsen, Sales Manager, ALIVE, Jonas Oddermose, direktør, ALIVE, Mikal Holt Jensen 
Miljøchef, sekretariatsleder Green Key/Horesta. PR-foto
Fra venstre: Thomas Vilhelm Nielsen Sustainability Manager, Wonderful Copenhagen, Marianne Arvedsen, Sales Manager, ALIVE, Jonas Oddermose, direktør, ALIVE, Mikal Holt Jensen Miljøchef, sekretariatsleder Green Key/Horesta. PR-foto
Download
PR-foto
PR-foto
Download

Information om ALIVE

ALIVE
ALIVE
Havneholmen 33
1561 København

https://alive.dk/

Følg pressemeddelelser fra ALIVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALIVE

Akkreditering ELLE Style Awards 2020, den 18. september15.9.2020 08:25:00 CEST | Pressemeddelelse

Fredag den 18. september afholdes ELLE Style Awards 2020 på Hotel Villa Copenhagen i København. Grundet den aktuelle COVID-19-situation er der en række retningslinjer for både gæster og presse, som vi skal følge for i fællesskab at sikre en forsvarlig afvikling af eventen. Dette vil vi informere nærmere om på dagen, ligesom vi beder dig være opmærksom på nedenstående mødetid for presse og briefing samt deadline for akkreditering. Akkreditering Vi beder dig søge akkreditering senest torsdag den 17. september kl. 12.00 på ALIVE@ALIVE.dk. Der er tilbagemelding på ønsket kreditering torsdag den 17. september kl. 15.00. Program for aftenen Kl. 16.30 Presseindgang åbner Kl. 16.50 Pressebriefing Kl. 17.15 Rød løber Kl. 19.00 Show starter Der stilles håndsprit og masker til rådighed. Masker skal benyttes hele aftenen. Alle fotografer og journalister skal registreres inden briefing. Gæsterne ankommer på rød løber i fastlagte tidsintervaller fra kl. 17.15-18.30. På grund af de særlige omstændigh

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum