Haderslev Kommune

Vær med til at udvikle bymidten i Vojens

Del
Haderslev Kommune og Forum Vojens starter efter sommerferien et udviklingsprojekt i Vojens op, men allerede nu kan interesserede begynde at komme med forslag til, hvad bymidten i Vojens skal være for et sted i fremtiden. Alle interesserede er inviteret til et åbent opstartsarrangement den 29. juni klokken 18-20.30.
Næste Station åbner den 29. juni klokken 18 på Vojens Banegård.
Næste Station åbner den 29. juni klokken 18 på Vojens Banegård.

Tag med til Næste Station. Sådan lyder opfordringen fra Haderslev Kommune og Forum Vojens, når startskuddet går til et nyt byudviklingsprojekt i Vojens bymidte.

Her beder de borgerne fortælle, hvad de drømmer om for fremtiden i Vojens bymidte og inviterer til selv at deltage i at prøve forskellige ting af hen over efteråret 2022.

”Vojens er en stærk by med et rigtig godt sammenhold, men der mangler udvikling i bymidten. Sammen med Forum Vojens sætter vi derfor gang i et projekt, hvor vi beder borgerne om at komme med alle deres drømme for bymidten i Vojens og inviterer til selv at være med til at skabe den udvikling”, siger Børge Koch, der er formand for Vækst- og Udviklingsudviklingsudvalget i Haderslev Kommune.

Næste Station
Næste Station er lige nu et lokale på Vojens Banegård, som Haderslev Kommune og Forum Vojens har lejet til at være en form for bystue for alle, som er interesserede i projektet. Her kan man mødes og dele drømme om fremtiden, arrangere fælles yoga, strikke sammen eller spille musik.

”Næste Station er et mødested på Vojens Banegård. Den åbner til arrangementet, og så skal vi sammen i gang med at indrette og lægge planer for, hvad vi vil arbejde med i byudviklingsprojektet. Vi håber, at rigtig mange borgere i Vojens og omegn vil komme og høre mere om projektet og være med til at afprøve deres idéer hen over efteråret”, siger Karl Posselt, der er formand for Forum Vojens.

Alle interesserede er inviteret til at komme til åbningen af Næste Station på Vojens Banegård onsdag den 29. juni klokken 18-20.30, hvor Forum Vojens og Haderslev Kommune har stillet en pølsevogn op og sørget for drikkevarer og musik.


Her kan man høre mere om byudviklingsprojektet og hvordan, man bliver en del af det.

Kontakter

Billeder

Næste Station åbner den 29. juni klokken 18 på Vojens Banegård.
Næste Station åbner den 29. juni klokken 18 på Vojens Banegård.
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum