Weber

Sommeren banker på: Gør farmand grill-klar på Fars Dag

Del

En af verdens bedste undskyldninger for at forkæle din far nærmer sig, men det er ikke kun Fars Dag, der står for døren. Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at grillen på terrassen har lige så stort behov for kærlighed, som din far har. Det er derfor oplagt at slå to fluer med et smæk og give din far et grill-tilbehør, som vil udstyre ham til en sommer med masser af grillhygge og dejlige stunder med dig. 

Digitalt stegetermometer

Det er slut med at lade din fars bøffer være op til tilfældighederne. Med Webers digitale stegetermometer kan din far nemt tjekke, hvordan stegningen på hans bøffer skal være, uden at skære i dem, og du slipper for at trøste ham over, at det ellers så lækre kød er gennemstegt og uspiseligt. Det digitale stegetermometer giver en hurtig og præcis digital temperaturudlæsning, og din far vil elske dig for at redde ham fra en fiasko.

Pris: 199 kroner på www.weber.com

For at se dette indhold fra product-images.weber.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Limited Edition-forklæde

Din far er smuk, som han er, men han vil se endnu smukkere ud i Webers Limited Edition-forklæde, der er skabt af Webers grillmester. Udover at være forskønnende, sikrer forklædet, at dit fars yndlingstrøje ikke bliver ødelagt af madrester og -safter. Forklædet fås i én størrelse og passer til de fleste, har en justerbar halsstrop og kan bindes rundt om livet. De praktiske redskabslommer giver din far nem adgang til grilltang, krydderier, stegetermometer eller telefon.

Pris: 314 kroner på www.weber.com

 For at se dette indhold fra product-images.weber.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Premium tangsæt

Din far har helt sikkert et par gamle grilltænger liggende, som har klaret årevis i regn og blæst, men denne Fars Dag er er det på tide at give udstyret den opdatering, som din far fortjener. Dette tangsæt fra Weber indeholder en kompakt, vinklet spatel og en låsbar tang, som er et perfekt supplement til din fars elskede grill og vil give ham en fantastisk følelse af at have helt nyt udstyr i hænderne.  

Pris: 349 kroner på www.weber.com

For at se dette indhold fra product-images.weber.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Handskesæt

Dine fars hænder har været ude for lidt af hvert, og selvom han måske ikke selv er så god til at beskytte og pleje dem, kan du godt være det. Beskyt din fars hænder, når han griller, med grillhandsker i kvalitetslæder. Kvalitetslæderet giver ham et fast og solidt greb om grilltilbehør og -redskaber, og de kan hænges på grillens redskabskroge, når han er færdig.

Pris: 279 kroner på www.weber.com

For at se dette indhold fra product-images.weber.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

 

Kontakter

Information om Weber

WeberWeber er verdens førende grillproducent, og det var virksomhedens grundlægger, George Stephen Sr. der opfandt kulgrillen for over 70 år siden. I dag tilbyder Weber en omfattende og innovativ produktportefølje, der omfatter kul-, gas-, pille- og elektriske grill, samt rygeovne og tilbehør. Dette til millioner af passionerede grillentusiaster i over 78 lande. I 2021 købte Weber smartenhed- og teknologivirksomheden, June Life Inc, som, ved hjælp af Weber ConnectTM og andre teknologiprodukter, skal bringe Weber og folks grillvaner ind i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra Weber

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Weber

Produktlancering fra Weber: Elgrillen, Lumin gør madlavning på altanen til en leg18.1.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Tunge gasflasker, poser med grillkul og optændingsbriketter kan snart være en overflødighed, når vennerne inviteres over til en hyggelig grillaften. For i 2023 står den verdensledende grillproducent Weber klar med den nye elgrill ”Lumin”, som vil udfordre det eksisterende marked for grill, der passer ind på altanen. København, 18. januar: I dag er en stor dag for den ikoniske grillproducent, Weber, der, med lanceringen af den nye elgrill, Lumin, vil gøre det både nemmere og mere tilgængeligt for folk i lejligheder at lave mad udendørs. Modellen er en alsidig og multifunktionel grill, som med dets rene og brugervenlige image vil gøre grillaftener mere bekvemte – især for byboere. Produktet udspringer af iagttagelsen af, at det både kan være til gene for naboer og besværligt at tænde op for klassiske kul- og gasgrille på byens altaner, haver og i gårdlauge: ”Vi har udviklet en grill, som passer til alle former for husstande. Det, at eje en grill, og for den sags skyld at bruge en grill,

Weber skyder 2022 i gang med den største grilllancering nogensinde18.1.2022 15:05:00 CET | Pressemeddelelse

Selvom det er minusgrader udenfor, står grillproduktionen bestemt ikke stille hos Weber - tværtimod. Denne januar præsenterer virksomheden hele ni forskellige versioner af den folkekære gasgrillserie, Genesis, der er opdateret med ny teknologi og Webers største grilllancering nogensinde. De ni nye grill skal hjælpe danskerne til at lave nemmere og bedre mad, blandt andet med den indbyggede grillteknologi, Weber Connect, der analyserer madens tilberedning og gør madlavningen let som en leg.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye