SkillsDenmark

Se vinderne fra DM i Skills 2022

Del
290 af Danmarks største talenter har været samlet i Høng siden torsdag for at konkurrere i 49 forskellige fag. Lørdag kl 14, blev vinderne udråbt foran 2.500 ellevilde publikummer på DM i Skills 2022 i Høng.

Se de 49 vindere på den vedhæftede liste. 

Fotos fra alle dagene til fri afbenyttelse i forbindelse med redaktionel omtale af DM i Skills kan findes her: https://www.flickr.com/photos/skillsdenmark/albums 

For yderligere info: 

Kommunikationschef, SkillsDenmark

Rudi Damkjær: 20 92 34 64 / rda@skillsdenmark.dk 

Vedhæftede filer

Information om SkillsDenmark

SkillsDenmark
SkillsDenmark
Ny Kongensgade 15, 1. sal
1472 København K

http://www.skillsdenmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SkillsDenmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SkillsDenmark

Nyt undervisningsmateriale til DM i Skills har fokus på praksisfaglighed11.1.2024 15:29:50 CET | Pressemeddelelse

Nu har elever og lærere i grundskolen mulighed for at forberede sig forud for DM i Skills 2024 i Roskilde. Roskilde Kommune har i samarbejde med lokale erhvervsskoler udviklet spændende og nytænkende undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed. Undervisningsforløbene spænder vidt. Fx : ”Tør du smage på en fasan,” ”Lav en frøbombe”, eller ”Design og byg din egen racerbil.”

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye