3byggetilbud.dk

Elite-håndværkere for 2022 er fundet

Del
To år med rekordmeget aktivitet i håndværkerbranchen har betydet fyldte ordrebøger og lange arbejdsdage for landets håndværkere. Heldigvis har det høje serviceniveau også fulgt trop. 3byggetilbud.dk har nu fundet elite-håndværkerne for 2022, hvor ét firma udvælges for hver faggruppe. Vinderen af den helt store titel som årets Elite-håndværker 2022 er MK VVS & Teknik ApS fra Otterup.
Årets Elite-Håndværker & Elite-VVS’er er MK VVS & Teknik ApS
Årets Elite-Håndværker & Elite-VVS’er er MK VVS & Teknik ApS

En gang om året udpeger landets største formidler af bygge- og renoveringsopgaver, 3byggetilbud.dk, elite-håndværkere i 17 fagkategorier ud af de 1.700 firmaer, der er tilknyttet portalen. Elite-udvælgelsen er en helt særlig anerkendelse, da der i hver fagkategori kun er ét firma, der kan se sig kåret til titlen. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af feedback fra portalens byggelystne brugere og antallet af vundne opgaver – og konkurrencen har været stor.

VVS’er fra Otterup får helt særlig hæder

Det topprofessionelle VVS-installatørfirma, MK VVS & Teknik ApS, kan se sig kåret som Elite-VVS’er 2022 hos 3byggetilbud.dk. Hos Elite-VVS’eren er kundeservice og den rette rådgivning topagendaen, som udføres med et tårnhøjt fagligt niveau.

Og ikke nok med titlen inden for firmaets eget fag – så er MK VVS & Teknik ApS også udvalgt som Elite-Håndværker 2022. Det betyder, at VVS-firmaet ligger i toppen blandt alle elite-kåringerne hos 3byggetilbud.dk.

”Vores motto er: God service behøver ikke nødvendigvis at koste ekstra. Hvis vi gør vores forarbejde og informerer kunderne rigtigt, så har vi forventningsafstemt, hvad det er, vi har tænkt os at levere, og hvilken løsning vi synes, kunderne skal have. Vi gør meget ud af den rigtige rådgivning, så kunderne får den smarteste løsning. Og det tror jeg helt sikkert er noget af det, der også smitter af på vores anmeldelser,” siger indehaver af MK VVS & Teknik ApS, Claus Kjellstrøm og tilføjer:

”Vi går meget op i at yde en ordentlig service, når vi er derude – det er jo i bund og grund det, folk fortjener. Håndværkere er dyre nok i forvejen. Så kan vi også godt tillade os lige at støvsuge eller tørre af efter os.”

Myten om dovne håndværkere skal aflives

70.000 gange i løbet af 2021 har danskerne efterspurgt en håndværker hos 3byggetilbud.dk. En stigning på mere end 50 procent sammenlignet med 2019, men også et overraskende niveau sammenlignet med 2020, der grundet hjemsendelse og corona slog alle rekorder for antallet af håndværkeropgaver.

”Med vores kåringer hylder vi den kontinuerlighed, der har været i håndværkernes høje serviceniveau på trods af et marked med travlhed som aldrig før. Trods pres på ordrebøgerne har kundeanmeldelserne været i top,” siger Tino Chris Hansen, Head of Customer Service hos 3byggetilbud.dk.

Dykker vi ned i tallene har bygherrerne på en skala fra 1-5 stjerner i gennemsnit evalueret håndværkerne fra 3byggetilbud.dk med 4,48 stjerner i 2021.

”Det vidner om, at vi bestemt kan komme fordommen om dovne håndværkere til livs. De gør nemlig et prisværdigt stykke arbejde derude,” lyder det fra Tino Chris Hansen.

Her er alle vinderne: 

 • Elite-Anlægsgartner: Perfekt Have (3200 Helsinge)

 • Elite-Entreprenør: Grave-Eksperten ApS (4750 Lundby)

 • Den Grønne Eliteprofil: Gørding Ventilationsmontage ApS (6690 Gørding)

 • Elite-Byggesagkyndig: Boligstand ApS (8700 Horsens)

 • Elite-Energikonsulent: Norca ApS (4700 Næstved)

 • Elite-Elektriker: JJ El-Teknik ApS (2610 Rødovre)

 • Elite-Glarmester: DK Glas og Montage ApS (2670 Greve)

 • Elite-Isolatør: 3S ENERGI ISOLERING (7130 Juelsminde)

 • Elite-Maler: Maler & Murer Hytten ApS (4140 Borup)

 • Elite-Murer: Murermester Kristian F. (3400 Hillerød)

 • Elite-Tømrer: Forsbi Byg ApS (2970 Hørsholm)

 • Elite-Træfælder: Wincentz Træfældning ApS (4291 Ruds Vedby)

 • Elite-Gulvfirma: Gulvfix (5240 Odense NØ)

 • Elite-Brolægger: B.K. Brolægning Og Teltudlejning ApS (2660 Brøndby Strand)

 • Elite-Specialist: Blik&Facade Tagrendeexperten (3650 Ølstykke)

 • Elite-Kloakmester: MpEntreprise (3000 Helsingør)

 • Elite-VVS'er + Elite-håndværker: MK VVS & Teknik ApS (5450 Otterup)

Læs mere om alle elite-vinderne her: https://www.3byggetilbud.dk/elitekaaringer-2022/

Nøgleord

Kontakter

Nynne Groth HallanderKommunikationsansvarlig

Kommunikationsansvarlig for 3bygetilbud.dk, der også driver Energihjem.dk og Andelsportal.dk.

Tlf:53391791npg@3byggetilbud.dk

Billeder

Årets Elite-Håndværker & Elite-VVS’er er MK VVS & Teknik ApS
Årets Elite-Håndværker & Elite-VVS’er er MK VVS & Teknik ApS
Download
Download
Download

Links

Information om 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk
3byggetilbud.dk
Antonigade 4
1106 København K

+45 7733 4000https://www.3byggetilbud.dk/

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværkerfirmaer.

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Se vinderne: Her er håndværkerne med de bedste kundeoplevelser20.3.2024 16:00:04 CET | Pressemeddelelse

Traditionen tro tildeler 3byggetilbud.dk, landets største opgaveformidler, titlerne som årets elitehåndværkere. Vinderfeltet består af 15 forskellige firmaer, der er kåret som vindere inden for hver deres fagkategori. De er nøje udvalgt blandt 3byggetilbud.dks mere end 1.600 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af de knap 65.000 henvendelser portalen modtog sidste år. Den helt store pris som årets Elite-Håndværker 2024 går til NORHS BYG ApS fra Greve.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye