PDH Music

VOLA annoncerer Special Guests: H.E.R.O. på kommende Danmarkstour

Del

VOLA annoncerer Special Guests: H.E.R.O. på kommende Danmarkstour

Det kommende år bliver travlt for dansk-svenske VOLA, både internationalt og herhjemme.

VOLA er lige hjemvendt fra deres første Skandinaviens tour, med udsolgte shows i Finland, Norge og Danmark, og skal midt i april måned spille support for canadiske Devin Townsend på hans tour rundt i Storbritannien, der blandt andet bringer bandet til det legendariske spillested Royal Albert Hall i London.

Derudover har VOLA en række store festival shows hen over sommeren deriblandt COPENHELL, Roskilde Festival, Summer Breeze og Illosarirock, og en kæmpe Europatourné til efteråret. Året sluttes af med en Danmarkstour hvor bandet er stolte over at kunne præsentere H.E.R.O. som support.

H.E.R.O. har med deres nye og tredje album ’Alternate Realities’ manifesteret sig på den danske rockscene og på radiobølger både herhjemme som i udlandet.

Et album, som udover at lande forsider i Japan, har fået sjældne 10/10 af Metalized, 5 stjerner i GAFFA og 9/10 af Modgift.

Tidligere har H.E.R.O. være på arenatour med Dizzy Mizz Lizzy og med deres anden plade ’Bad Blood’ har Christoffer, Anders, Søren og Johan været på Japan-tour med guitarhelten Slash og spillet deres første headliner shows i både Japan og Danmark.

Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og i 2022 kalder også udlandet for alvor på H.E.R.O.

De to bands besøger følgende spillesteder på deres 2022-Danmarkstour: 

09.12.2022 STUDENTERHUSET, AALBORG
10.12.2022 VOXHALL, AARHUS
15.12.2022 TOBAKKEN, ESBJERG
16.12.2022 POSTEN, ODENSE
17.12.2022 STORE VEGA, KØBENHAVN

Følg med på:
Instagram: @volaband 
Facebook: https://www.facebook.com/volaband/ 
Youtube: https://www.youtube.com/user/volaband 
https://www.volaband.com

Kontakter

Billeder

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

40 år med ’Magi I Luften’21.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der findes næppe mange i Danmark der ikke kan nynne med på Halberg Larsens udødelige og uimodståelige klassiker ’Magi I Luften’. Teksten ligger klar på tungen, når det genkendelige guitar-riff i introen slår an, og folk i flere generationer synger ”Jeg tror der er magi i luften”. De færreste tænker over, at det har vi gjort i 40 år nu! Sangen fra Halberg Larsens tredje album ”Transit” udkom nemlig dette efterår for præcis 40 år siden på Replay Records, og ’Magi I Luften’ var et øjeblikkelig hit på DR P3 som var den førende, og stort set eneste radiostation dengang i 1983! Sidenhen kom der flere stationer til, og de spiller den stadig den dag i dag over hele landet. Halberg Larsen eksisterede fra 1980 -1985, og udsendte i den periode fire albums. Det startede som instrumental-fusions orkester, inspireret af tidens store udenlandske bands såsom Toto og The Police, båret af Halbergs eminente guitarspil og flair for stærke melodier. Hurtigt fandt bandet dog sin helt egen stil som tillige v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum