Link Concept ApS

Ødelagte skrivebordskroppe skal behandles med massage

Del
Mennesket flyttede fra savannens vilde jagt over i en fast ejendom med korn på markerne. Kroppen ændrede sig, som mennesket pludselig skulle til at bukke ryggen og arbejde nede i jord højde. Faktisk blev vi som menneskerace generelt lavere med agerbrugets fremkomst. Det viser mere tydeligt end noget andet, at vores daglige liv former vores kroppe. Derfor skal du tage det seriøst, når du som den måske første i din familie har et kontorjob. Det stigende antal stressramte i Danmark er en tydelig indikation på kroppens nye hverdag. Heldigvis har en dansk virksomhed fundet en del af løsningen.

Arbejdsskader på kontoret 

En del af løsningen er nemlig en massagestol. En anden er motion. En tredje er mere bevægelse på jobbet og en bedre siddeposition.  

Faktisk er det utrolig meget, der går galt på mange kontorer, om det er hjemme i privaten, på virksomheden eller læsesalen. Vi mennesker er nemlig ikke skabt til at sidde så meget stille.

Fra naturens side har vi mennesker været nødsaget til at være fysisk aktive for at overleve såvel som for underholdning. Vi har været vant til at traske mange kilometer om dagen, at jage vildt, at klatre i træer, at forarbejde jorden og de naturlige materialer.  

I dag sidder vi i stor stil på kontorer, hvor fingrene er aktive, mens kroppen sidder bomstille i dagens bedste timer. Det fører til skader, ubehag i kroppen, spændinger, stress og det der er værre. Her kommer en massagestol dig til hjælp.  

Massagestolen er et billigere alternativ til massageklinikken, som kan modvirke de skader, kroppen får på kontoret.  

Rådene fra eksperterne 

Hvis man søger hjælp til medicinske eller anatomiske spørgsmål, hvor vender vi os så hen? Vi søger selvfølgelig mod en læge, der har ekspertise.  

Ifølge netdoktor.dk er de bedste redskaber mod at få skader på kroppen, at vi får mere bevægelse ind i kroppen. Selv verdens bedste massagestol eller massør kan ikke modvirke de knuder og spændinger, som kontorstolen giver dig.  

Massagestolen er et perfekt supplement, men først og fremmest skal kroppen have noget af den bevægelse, den genetisk er programmeret til at skulle have. Og så skal du kigge nærmere på, hvordan du sidder på arbejdspladsen i løbet af den lange dag.  

Massage kan afhjælpe stress 

Stress er desværre en udbredt folkesygdom i Danmark. Det anslås at op imod 12 % af den voksne befolkning lider af stress i større eller mindre grad.  

Ikke alle stressramte mennesker er dog bevidste om deres stress, ej heller i behandlingen for den. Kan massagestolen så fikse det stressproblemet også? 

Både nej og ja – nej fordi en massagestol kan ikke helt alene fikse eller kurere din stress. Dog kan den gøre en forskel, da massagestolen faktisk kan afhjælpe kroppen ved at løsne spændinger, irritationer og til at kunne genfinde følingen i kroppen.  

Det gode og sunde liv i 2022 leves som for 100.000 år siden - med masser motion. Fordelen ved 2022 er blot, at du kan få løst spændinger i musklerne ved blot at sætte dig i en stol og trykke på en knap. 

Betalt samarbejde

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum