Bonzer

Jakkesætsspecialisten Deerest åbner ny butik i Carlsberg Byen og stormer mod tocifret millionregnskab

Del
Da tre venner i marts 2018 investerede knap en million i drømmen om at føre kvalitetsjakkesæt i eget navn til en skarp pris, havde de næppe drømt om, at de kun fire år senere - med to års corona-pandemi som blind passager - skulle åbne deres anden butik i København.

Fredag den 1. april åbner Deerest butik nummer to, når de slår dørene op for over 200 kvadratmeter midt i Carlsberg Byens pulserende butiks- og restaurationsliv. For de tre stiftere, Benni Mikael Petersen (tv), Jean Lichinger Vendel (midten) og Mikkel Bo Hansen (th) er det en stor milepæl, der er nået hurtigere end forventet.

“Vi startede med at lave 400 par sko og 200 jakkesæt i 2018, hvor vi lejede et lille butikslokale på en sidegade til Nordre Frihavnsgade på Østerbro. I december 2019 kunne vi rykke til vores nuværende butik på Esplanaden, og vi havde ansat vores første fuldtidsansatte udover os tre stiftere nogle måneder forinden. Nu kan vi åbne en over 200 kvm stor butik i historiske og fredede lokaler, på en af Købehavn fedeste lokationer, midt i Carlsberg Byen. Vi ved, at vores koncept er godt, men at det skulle gå så hurtigt, har overrasket os,” fortæller en af de tre stiftere, Mikkel Bo Hansen.

Det er kvalitet fra inderst til yderst, en fabelagtig service og en meget skarp pris, der fortæller historien om Deerest, der er på vej mod et imponerende tocifret millionregnskab i år.

“Et jakkesæt er personligt og mange vil gerne gøre et godt indtryk, når de iklæder sig et jakkesæt. Vi tror på, at ordentlighed i alt hvad vi gør, er vejen frem. Vi designer selv alle vores jakkesæt og skjorter, og vi bruger kun metervarer fra de bedste italienske producenter, væverier og møller. Og så er vores service en grundpille i strategien. Den skal være helt i top, og det er en mærkesag i Deerest,” fortæller Mikkel Bo Hansen.

Vokset sig store trods coronakrisen

Deerest lå gemt væk det første halvandet år på den lille sidegade Petersborgvej på Østerbro. Men huslejen var billig og de tre venner kunne komme i gang på den trange plads. Men som ordet spredte sig og flere og flere fik øjnene op for den lille butik med de lækre jakkesæt, rykkede teamet til Esplanaden 5 i december 2019, lige over for Bistro Boheme.

Og så ramte coronakrisen få måneder efter. Drømmen om at beklæde den danske mand i moderne jakkesæt i god kvalitet til en skarp pris var truet. Men tiden efter genåbningen i 2021 var den travleste periode nogensinde, og siden har Deerest ikke set sig tilbage.

“Det er gået stærkt og især sidste år havde vi meget travlt, og det kom bag på os, at det gik så stærkt sidste sommer, men det har nok haft noget at sige, at mange bryllupper var blevet udskudt, og at mange generelt gerne ville ud og deltage i festligheder igen. Vi omsatte for mere i august sidste år end i hele vores første leveår,” siger Mikkel Bo Hansen.

Fokus på dyderne: Kvalitet og service går hånd i hånd

En stor begejstring for den velklædte mand er en vigtig del af DNA’et i Deerest. I Deerest skal et jakkesæt både være i ren kvalitetsuld og det skal sidde godt. Derfor kan man altid få jakke og bukser i forskellige størrelse, og skræddertilretninger, så jakkesættet sidder helt skarpt, er en naturlig del af rådgivningen.

“Vores kunder vil have noget ordentligt at tage på og de vil have en god oplevelse, når de skal have nyt jakkesæt. Det vigtigste er, at det er flot og sidder rigtigt, og det er vi glade for, for vi vil det samme. Vi vil kun lave jakkesæt i god kvalitet, så alle vores sæt er lavet af de bedste, italienske metervarer. Vi er altid glade for, når vores gæster kommer på besøg og selv efter 10.000 solgte jakkesæt, føles det stadig særligt, når folk går glade og velklædte fra butikken,” lyder det fra medstifteren.

“Og så er en vigtig del af vores DNA også, at vi selv begejstres over vores varer, og det bliver vi altid. Det altid en stor begivenhed, når vi får nye jakkesæt hjem og vi fejrer hverdagens gode oplevelser. Den ægte begejstring tror jeg vores kunder kan mærke, og den synes vi, er utrolig vigtig. Vi skal ikke bare sælge et jakkesæt og så ud af døren med kunden. Vi sælger en oplevelse og et skarpt udseende, og kunden skal altid være tilfreds, ellers finder vi noget andet til dem,” lyder det fra Mikkel Bo Hansen, der fortæller, at Deerest butikken i Carlsberg Byen får in-house skrædder i butikken:

“Som en ny feature får Deerest in-house skrædder i butikken, så de tilretninger, der sikrer at et jakkesæt sidder perfekt uden for lange ærmer eller bukser, kan blive endnu hurtigere færdigt. Det er en kvalitetssikring af vores jakkesæt, og at tilretningerne kan ske hurtigt, er en del af god service. Og så synes vi, at det giver en mere autentisk butiksoplevelse, at man kan opleve en skrædder, der sidder og arbejder på, at jakkesættet kommer til at sidde helt skarpt.”

Carlsberg Byen er et perfekt match

Med den nye lokation i Carlsberg Byen sikrer Deerest sig fantastisk lokation for sin nye butik:

“Vi ledte efter et sted med sjæl og historie, og det er Carlsberg Byen et af de steder i København, der har mest af, og det giver os mulighed for at skabe noget særligt. Samtidig er det også praktisk, fordi der er mange parkeringspladser, nemt at komme til og fra og det er nemt at få noget lækkert at spise. Der er en masse liv og kultur og en stor optimisme og forventningens glæde, og det er fedt at mærke den begejstring over alle de nye ting og fede steder der åbner i Carlsberg Byen hele tiden. Der er stor fokus på kvalitet og autencitet, så Deerest passer perfekt ind,” lyder det fra Mikkel Bo Hansen.

“Deerest er på mange måder indbegrebet af den type af butikker, vi gerne vil have i Carlsberg Byen: Klassisk og traditionsrigt samtidig med en nytænkende tilgang til retail og service – og så deler vi en stor kærlighed for godt håndværk, som er en af grundpillerne i udviklingen på den gamle bryggerigrund. Traditionen for godt håndværk har været centrum for området i mere end 170 år, og kan stadig mærkes i både ny og gammel arkitektur, bylivet og butikkerne. Derfor glæder vi os enormt meget til at byde velkommen til Deerest i en af Carlsberg Byens mest ikoniske bygninger, Lagerkælder 3, hvor også det anmelderroste Hotel Ottilia og restauranten Tramonto Rooftop har til huse,” siger Jens Nyhus, administrerende direktør, Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Åbning af Deerest Carlsberg Byen - fredag den 1. april og lørdag den 2. april 2022

Fredag 1. april 10-20

10-12: Brunchgodbidder fra Cadence

Fra klokken 12: Hooked bowls med champagne og cocktails

Carlsberg og Jacobsen fadøl, kaffe mv.

Lørdag den 2. april 10-16

10-12: Brunchgodbidder fra Cadence

Bryggerheste fra 11.30-12.30 samt fadøl fra Carlsberg og Jacobsen klokken 12-16

Adresse:

Deerest

Bryggernes Plads 9B (lige ved elefanterne)

1799 København V

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Bonzer

BonzerOm Deerest (www.deerest.dk):

  • Stiftet af Benni Mikael Petersen, Jean Lichinger Vendel og Mikkel Bo Hansen i 2018.
  • Sælger jakkesæt, veste, skjorter, lædersko, strik, frakker og accessories i eget brand. Den seneste bestilling er på 5.000 jakkesæt.
  • Designet i Danmark og produceret i Europa af de bedste metervarer.
  • Deerest planter træer for hvert produkt, der sælges. Indtil videre har Deerest plantet over 325.000 træer på 2,5 år.
  • Fik sin første fuldtidsansatte udover de tre stiftere i august 2019, og rykkede til nye lokaler på Esplanaden i december 2019.
  • Med åbningen af den nye butik i Carlsberg Byen har Deerest nu 12 ansatte ud over de tre stiftere.
  • Kunder kommer ofte langvejs fra for at handle i Deerest. For nogle uger siden kørte nogle venner til København fra Als mens andre fløj fra Aalborg for at finde det rigtige jakkesæt.

Følg pressemeddelelser fra Bonzer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bonzer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye