Bonzer

Inspiration til påskefrokosten: Michelinkokkens Guldæg (Deviled Eggs)

Del
Hermed introduceres Michelinkokkens Guldæg til dit påskefrokostbord. De fyldte æg er også helt perfekte som aperitifs, som kan serveres til andre festlige anledninger.

Guldæg, fyldte æg, Deviled Eggs - kært barn har mange navne. Og det fyldte æg er i særdeleshed blevet en darling på påskebordet. Æg som element på frokostbordet er en meget symbolsk og historisk spise. Det er, fordi æg symboliserer frugtbarheden, som man fejrer til påsken. Og derfor fortjener ægget at blive puttet på en piedestal og ophøjet til et luksusæg! Her får du Gastro by Bøghs opskrift på de perfekte guldæg til påskefrokosten.

Ingrediensliste (8 personer)

  • 8 store æg
  • Friskpillede fjordrejer
  • Tabasco
  • Dijon-sennep (4 tsk)
  • Mayonaise (6 spsk)
  • En smule saft fra citron
  • Kaviar (alternativt stenbidderrogn)
  • Purløg eller karse 
  • Paprika

Michelinkokkens Guldæg step-by-step

  1. Kog ægget i ca. 7 minutter, afkøl i koldt vand og pil derefter ægget forsigtigt

  2. Herefter skæres æggene i halve, æggeblommerne pilles forsigtigt ud og lægges i en skål

  3. Tilsæt mayonnaise, dijonsennep, et nip tabasco, salt og peber og en smule paprika til skålen med æggeblommerne og rør rundt til det bliver en cremet og ensartet masse. 

  4. For at æggene skal serveres så indbydende som muligt, kan du lægge æggemassen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjte det smukt og sirligt i de udhulede æg, så de får en lille top på. 

  5. Pil rejerne og vend dem i lidt citronsaft

  6. Rejer og kaviar placeres nænsomt på de fyldte æg

  7. Pynt af med karse eller purløg

  8. Sæt evt. på køl – og servér for de sultne gæster!

For andre lækre opskrifter til påskefrokosten kan du læse mere her!

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Bonzer

Bonzer



Om Gastro by Bøgh

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt, hvorfor vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Følg pressemeddelelser fra Bonzer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bonzer

Bonzer and PL & Partners Enter Strategic Partnership: Specialized Expertise with Full-Service Benefits17.3.2025 09:44:04 CET | Pressemeddelelse

Copenhagen, March 2025: Bonzer and PL & Partners are launching a strategic partnership that effectively solves a classic challenge for businesses: the choice between specialized agencies that work in isolation or full-service agencies with broad, but not always deep, expertise. With this collaboration, the two agencies are combining their specialized skills in SEO and performance marketing with a holistic approach, offering clients the best of both worlds. The agencies will continue to operate in their core areas, but will work together as a unified, integrated team around the client. A key benefit of the alliance is that clients will now only need to deal with one coordinated point of contact. Through joint status meetings and direct communication on platforms like Slack, overhead is minimized, ensuring a more efficient workflow. Clients will no longer face the frustration of juggling multiple specialized agencies, while also avoiding the typical compromise with full-service agencies

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye