Link Concept ApS

Salget af bæredygtigt tøj vokser eksplosivt! Sådan har den grønne omstilling påvirket den danske tøj industri

Del
Betalt samarbejde Den kollektive bevidsthed bliver i stigende grad opmærksom på bæredygtighed og økologi. I Danmark har vi et stort fokus på at bidrage til den grønne omstilling. Dette afspejles også i det danske erhvervsliv, hvor forbrugere efterspørger bæredygtigt tøj. Specielt for tryk på tøj, hvor man har mulighed for at personificere sit tøj, er salget af bæredygtigt tryk på tøj eksploderet.

Den grønne omstilling har fyldt meget på agendaen i dansk politik. Det vigtigste element er hvis den enkelte selv søger bæredygtige alternativer. Bæredygtigt tøj spiller en stor rolle specielt for virksomheder. Når en virksomhed bestiller tøj til deres medarbejdere, så besøger de ofte en specialist virksomhed som Nordictryk.dk hvor man kan få lavet tryk på tøj.

Tøj med tryk har været populært for virksomheder igennem mange år. Det er blevet helt essentielt for mange virksomheder at brande sig selv med sit logo.

Hvilken påvirkning har det at trykke sit tøj?

Er man en virksomhed, som får trykket sit tøj med ens logo, så hjælper man folk til til at huske hvem man er. Vores underbevidsthed danner indtryk langt hurtigere og registrere langt mere end hvad man som menneske er bevidst omkring. Har man et logo med fx. ens firmanavn på, så er man mere tilbøjelig til at blive husket blandt andre mennesker.

Hvorfor vælger virksomheder det økologiske tøj?

“Folk går mere op i at være miljøvenlige, og folk vil gerne bidrage til den grønne omstilling. Med en forventning om at alle virksomheder skal bestræbe sig på at være miljøvenlige, så forventes der også at man har økologisk og bæredygtigt tøj. ” Siger Faruk Yldiz, indehaver af Nordictryk.dk

Det er ikke kun i erhvervsbranchen hvor tryk på tøj er populært

Mange danske forbrugere efterspørger også tøj med tryk.

I dag er tøjindustrien meget stor. Der findes tøj i alle slags forskellige farver med forskellige symboler, og det er meget tøj i dag, som har fået en eller anden form for tryk. Det kan være alt fra en mode trøje med logo på, til en designer sweater med et specielt farvet mønster.

Hvad hvis man selv vil bestemme sit tryk på tøj?

Vil man gerne selv bestemme sit design på en simpel t-shirt, eller vil man gerne have have noget bestemt skrevet, så er det blevet lettere end nogensinde før.

Tryk på tøj er i stigende grad blevet gjort nemmere for den danske forbruger. Årsagen til dette er at der i de seneste har været en teknologisk udvikling inden for printer teknologien. Mange specialister har fokuseret på at udvikle printer teknologien af andre årsager, som 3d printere, og som selvfølge, så er tryk på tøj teknologien også blevet forbedret.

I dag, er prisen endvidere meget lavere end tidligere. Yderligere, så er der et større farveudvalg, som man kan vælge imellem hvis man vil have noget trykt på sit tøj.

Går man op i bæredygtigt tøj, men kan man ikke finde et design som interesserer en, så er det i dag muligt at finde et bæredygtigt alternativ og designe det selv. Med muligheden for altid have et bæredygtigt alternativ, og et større fokus på miljøet, så ses det også på efterspørgslen hos virksomhederne.

“Kunderne efterspørger mere og mere økologisk tøj. Før i tiden var det 20% af alle ordrer var økologiske, og nu er det 50-60% der er økologiske.” Siger Faruk Yldiz, indehaver af Nordictryk.dk

Ens valg af tøj påvirker en mere end man tror

Mange mennesker siger at man ikke skal bedømme en person ud fra deres tøj, og dette er kendetegnet ved det kendte ordsprog “ Don't judge a book by its cover”

Alligevel, så kan ens tøjvalg fortælle meget om en person.

Lad os tage farvevalget som et eksempel. Ved bevidst at vælge de rigtige farver, så kan man manipulere nogle af de signaler som modtageren vil modtage. Et eksempel på dette er, hvis man gerne vil udstråle glæde og åbenhed, så kan man tage en lysegrøn farve på.

En Lysegrøn farve symboliserer åbenhed og glæde, mens at det lyse i farven også symboliserer en mindre seriøs tilgang. Underbevidstheden hos modtageren registrere dette, og den ønskede effekt opnås. Vælger man at bestille tryk på trøjer, så kan man bruge elementerne fra farve manipulation til at få trykket på trøjen i en specifik farve.

Det er også muligt at gøre brug af symbolik når man fx. vælger tryk på trøjer. Det kan også være at man har et specifikt budskab, som man gerne vil vise omverdenen. Her er det også muligt at få tekst trykt.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

LinkConcept lancerer ny side om Formel 1 i Canada15.5.2024 09:17:39 CEST | Pressemeddelelse

Vejle, Danmark – LinkConcept, en førende digital marketing- og webudviklingsvirksomhed, annoncerer stolt lanceringen af deres nyeste webprojekt, https://formule-1.ca/. Denne nye side er dedikeret til Formel 1-fans i Canada og tilbyder omfattende dækning af sporten, fra løbsresultater og nyheder til baggrundsartikler og analyser. O Den nye hjemmeside er designet med brugervenlighed og engagerende indhold i centrum. https://formule-1.ca/ sigter mod at blive den foretrukne ressource for canadiske Formel 1-entusiaster ved at tilbyde: Opdaterede Nyheder: Daglige opdateringer om de seneste begivenheder inden for Formel 1, herunder teammeddelelser, kørerskift og teknologiske fremskridt. Løbsdækning: Detaljerede rapporter fra hver Grand Prix-weekend med liveopdateringer, resultater og højdepunkter. Analyse og Baggrund: Ekspertanalyser af løb og sæsonforløb, samt dybdegående artikler om sportens historie og fremtidige udviklinger. Eksklusivt Indhold: LinkConcept planlægger løbende at udvide htt

Køb båndsliber hos LavprisVærktøj14.5.2024 14:41:32 CEST | Pressemeddelelse

Man skal nok være en garvet handy-nørd for at mene, at det er direkte sjovt at slibe; for de fleste af os er det bare noget, der skal gøres, f.eks. for at få gammel maling væk eller fjerne ridser fra en bordplade. Men heldigvis findes der elektriske slibemaskiner, så opgaven kan blive overstået i en fart. Slibeopgaver er måske stadig ikke det mest sindsoprivende for gør det selv-folket, men med det rette el værktøj går det i mindste hurtigt, og resultatet bliver som oftest mere tilfredsstillende, end hvis man nøjes med sandpapir og knofedt. Til store træflader er det godt med en båndsliber. Båndsliberen leverer et ensartet resultat En båndsliber fungerer ved hjælp af et bredt bånd af sandpapir, som sætter den i stand til at slibe store flader og opnå et ensartet resultat. Båndsliberen minder lidt om en rystepudser; sidstnævnte kan også slibe træ, men er bedst til mindre opgaver. Webshoppen LavprisVærktøj forhandler et omfattende udvalg af el-, akku- og håndværktøj, arbejdsredskaber, ar

Opnå højere besparelser med låneomlægning hos Finobo14.5.2024 14:36:38 CEST | Pressemeddelelse

Vi lever i en tid, hvor smarte økonomiske beslutninger er nødvendige, og låneomlægning er blevet et effektivt værktøj til at maksimere besparelser. Bankmarkedet kan være en uoverskuelig jungle at navigere i, og her kommer Finobo ind i billedet. Som uvildig finansiel rådgiver hjælper Finobo dig med at finde frem til den bedste låneomlægning med de højeste besparelser i din situation. Her dykker vi ned i, hvilke ydelser du kan få glæde af. Låneomlægning giver større økonomisk råderum Hvis du har behov for at tilpasse din økonomi til din nuværende situation, er låneomlægning ofte et effektivt værktøj. Låneomlægning er typisk velegnet for dig, der har et ønske om at opnå løbende besparelser for et større økonomisk råderum, eller hvis du drømmer om at låne penge til en boligrenovering. Finobo er sat i verden for at hjælpe dig med at opnå de bedste besparelser ved at give dig uvildig rådgivning ved låneomlægning. Her vil du typisk få højere besparelser, end hvad du selv kan opnå gennem forha

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye