Watch Medier åbner erhvervsmedie om detailbranchen

Del
Watch Medier har i dag lanceret DetailWatch, der stiller skarpt på virksomheder og profiler i den danske detailbranche.
Louise Reseke, redaktør på DetailWatch.
Louise Reseke, redaktør på DetailWatch.

Den danske detailbranche får fra i dag en stærkere erhvervsjournalistisk dækning. Tirsdag gik Watch Mediers nye erhvervsmedie, DetailWatch, i luften. 

DetailWatch dækker detailbranchen med særligt fokus på e-commerce. Ambitionen er at skabe uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik om branchens mange virksomheder og profiler – inden for dagligvarehandel, mode, bolig, design og specialvarer.

”Detailbranchen er en del af alle danskeres hverdag, men også en slagkraftig stemme i samfundet, som den seneste uge om noget har vidnet om. Samtidig står branchen i en historisk omstilling, hvor kravene og forventningerne til detailvirksomhedernes klimaindsats, ansvarlighed og bæredygtighed er større end nogensinde,” siger redaktør Louise Reseke og tilføjer, at virksomhederne desuden skal leve op til kundernes ønske om både spændende, fysiske købsoplevelser og lette og hurtige e-handels-løsninger.

”Den brydningstid byder på et væld af gode historier, som vi glæder os til at dække,” siger hun.

DetailWatch dækker detailbranchen fra redaktioner i København og Aarhus i tæt samspil med Watch Mediers andre erhvervsmedier og kontorer i Bruxelles og i New York. Ud over de brede tendenser og omvæltninger i detailbranchen vil mediet sætte fokus på konkrete resultater og nøglepersoner i branchen.

”Allerede før corona-krisen var danskernes indkøbsvaner under forandring. Den forandring er kun accelereret de seneste to år, og derfor ser vi ind i en fremtid, hvor gamle aktører i detailbranchen vil forny sig eller forsvinde, nye teknologier vil ændre indkøbsoplevelsen, og udenlandske aktører ser mod den danske detailsektor. Med andre ord er der i høj grad behov for et troværdigt, uafhængigt medie, der sætter dagsordenen i branchen med kritisk og fair journalistik,” siger Henrik Tüchsen, redaktionschef på Watch Medier.

DetailWatch er en del af Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Watch Medier er Danmarks største erhvervsredaktion og udgiver med DetailWatch 16 danske, abonnementsfinansierede nichemedier. Mediehuset er desuden i gang med en international vækststrategi og har foreløbig etableret tre norske erhvervsmedier og driver desuden to tyske finansmedier. For nylig offentliggjorde Watch Medier desuden, at man har købt branchemediet Kommunikationsforum i Danmark.

Kontakter

Louise Reseke, redaktør, DetailWatch – tlf. 26 73 59 50
Anders Heering, chefredaktør og adm. direktør, Watch Medier – tlf. 20 19 40 44

Billeder

Louise Reseke, redaktør på DetailWatch.
Louise Reseke, redaktør på DetailWatch.
Download

Information om Watch Medier

Watch Medier
Watch Medier
Rådhuspladsen 37
1110 København V

http://watchmedier.dk

DetailWatch er en del af Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Watch Medier er Danmarks største erhvervsredaktion og udgiver med DetailWatch 16 danske, abonnementsfinansierede nichemedier. Mediehuset er desuden i gang med en international vækststrategi og har foreløbig etableret tre norske erhvervsmedier og driver desuden to tyske finansmedier. For nylig offentliggjorde Watch Medier desuden, at man har købt branchemediet Kommunikationsforum i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Watch Medier

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Watch Medier

Watch Medier overtager tysk finansmedie24.9.2021 07:06:13 CEST | Pressemeddelelse

Watch Medier fortsætter den tyske ekspansion med erhvervelsen af Versicherungsmonitor, der er det ­førende digitale medie om den tyske forsikringsbranche. Mediehuset driver i forvejen mediet FinanzBusiness, der dækker den tyske banksektor. Med aftalen overtager Watch Medier 70 procent af ejerskabet i Versicherungsmonitor, mens grundlægger Herbert Fromme beholder de resterende 30 procent. Fromme fortsætter samtidig som adm. direktør og ­chefredaktør for Versicherungsmonitor. ”Vi er imponerede over, hvad Herbert Fromme og hans team har skabt baseret på uafhængig og kompromisløs journalistik. Vi er stolte over at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af Versicherungsmonitor til gavn for både eksisterende og nye læsere,” siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier. Versicherungsmonitor blev grundlagt i 2013 og har siden etableret sig som det førende digitale medie om den tyske forsikringsbranche. Versicherungsmonitor har base i Køln og beskæftiger 15 medarbejde

Watch Medier lancerer nyt erhvervsmedie om transport, logistik og infrastruktur9.4.2021 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den danske transport- og logistikbranche får et nyt uafhængigt og digitalt erhvervsmedie. Det sker, når Watch Medier i den kommende måned lancerer MobilityWatch. Det nye medie sætter fokus på mennesker og virksomheder inden for blandt andet transport, logistik og infrastruktur. Herunder trafikselskaber, tog- og busoperatører, færgeselskaber, luftfartsselskaber samt virksomheder inden for offentlig infrastruktur og deres underleverandører. MobilityWatch vil gå tæt på virksomhederne med kritisk, fair og uafhængig erhvervsjournalistik om resultater, strategi, konkurrencesituation, rammevilkår og innovation samt profiler, nøglepersoner, jobskifte og meget mere. ”Transport, logistik og infrastruktur spiller en helt afgørende rolle i en globaliseret verden, hvor varer og mennesker flyttes og transporteres som aldrig før. Det gælder både for de danske virksomheder herhjemme og i udlandet og for globale aktører, der har etableret sig i Danmark. De senere års digitalisering har sat yderligere s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye