LEGO House

LEGO® House udnævner ny administrerende direktør til sommer

Del
Jesper Vilstrup stopper efter syv år, Kathrine Kirk Muff tiltræder rollen i løbet af sommeren.
LEGO® House, Home of the Brick
LEGO® House, Home of the Brick

LEGO® House, Home of the Brick, udnævner ny administrerende direktør, Kathrine Kirk Muff, der i dag er Vice President, Head of Social Responsibility hos LEGO Koncernen.

Kathrine tiltræder rollen i løbet af sommeren og overtager efter Jesper Vilstrup, der har haft stillingen de seneste syv år. Jesper stod i spidsen for byggeriet og udviklingen af LEGO House, dets åbning og etablering som en prisvindende international destination.

Kjeld Kirk Kristiansen siger: ”Jeg er meget taknemmelige for alt, hvad Jesper har gjort for at gøre min drøm om LEGO House til virkelighed. Takket være hans dedikation og passion for vores mission har vi et vidunderligt hus i Billund, som LEGO fans i alle aldre, fra alle verdenshjørner nyder at besøge. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden.”

Jesper Vilstrup siger: “Det har været en kæmpe ære at se LEGO House forvandle sig fra en drøm til en global attraktion. Jeg er taknemmelig for min rejse med LEGO House og specielt for det fantastiske, kreative og legende LEGO House team, der så passioneret udlever visionen om, at LEGO House skal være en verdensklasse LEGO oplevelse og samtidig et fantastisk sted at arbejde. Jeg kan med stolthed overlade stafetten til en ny administrerende direktør og starte jagten på mit næste eventyr velvidende at drømmen og visionen for LEGO House er bragt til live og i trygge hænder”.

Kathrine Kirk Muff tilfører rollen mere end 13 års erfaring fra LEGO Koncernen og KIRKBI. I sin nuværende rolle leder hun virksomhedens team, der driver sociale ansvarlighedsaktiviteter og har blandt andet etableret partnerskaber med UNICEF, Red Barnet og mere end 200 programmer, hvor medarbejdere og lokale borgere støtter familier og børn med fokus på læring gennem leg.

Kjeld Kirk Kristians siger: “Kathrine er en passioneret ambassadør for læring gennem leg. Hun har stærk kommerciel erfaring og har opbygget stærke samarbejder med samfundsorganisationer og børn. Kathrine er en visionær leder, og jeg er glad for, at hun nu slutter sig til teamet i LEGO House.”

Kathrine Kirk Muff siger: "Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med det talentfulde LEGO House-team om dets næste udviklingsfase. Men jeg har store sko at fylde! Jesper har etableret en fantastisk brandoplevelse. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med teamet om at drømme endnu større. Vi vil gøre alt for at skabe en LEGO oplevelse i verdensklasse for alle gæster, før, under og efter deres besøg i LEGO House.”

Kathrine kom til LEGO Koncernen i 2008 som jurist og har haft forskellige roller i Human Resources, KIRKBI og Ole Kirk's Fond samt to år i Shanghai, hvor hun etablerede LEGO brandets social ansvarlighedsagenda i Kina. Hun sidder i bestyrelserne for Dansk Røde Kors og Danske Hospitalsklovne og har en executive MBA fra IMD Business School og cand.jur. fra Aarhus Universitet.

Kontakter

Billeder

LEGO® House, Home of the Brick
LEGO® House, Home of the Brick
Download
Jesper Vilstrup stopper som administrerende direktør
Jesper Vilstrup stopper som administrerende direktør
Download
Kathrine Kirk Muff tiltræder rollen i løbet af sommeren.
Kathrine Kirk Muff tiltræder rollen i løbet af sommeren.
Download

Links

Information om LEGO House

LEGO House
LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

+45 8282 0400https://www.legohouse.com/

LEGO® House, ”Home of the Brick”, er et LEGO oplevelseshus i LEGO klodsens hjemby, Billund. 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser, fossende LEGO vandfald og gigantiske dyr og planter. 

Se mere på LEGOHouse.com

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye