KitchenAid

Årets nye farve fra KitchenAid® hylder den nuttede lille rødbede

Del
I dag lancerer KitchenAid årets farve 2022, Beetroot, som kan skabe liv i et køkken på samme måde som rødbeden gør på tallerkenen.

København, 10 februar 2022 – KitchenAid’s 2022 farve er i dag lanceret globalt og er udviklet til KitchenAid’s klassiske røremaskine og til blenderen K-400.

Med årets farve 2022 ønsker KitchenAid at sætte farver på det klassiske udtryk, og den muntre farve er ikke grebet ud af det blå, ifølge KitchenAid’s nordiske chef, Cecilia Liss:

”Det nordiske køkken har særligt de sidste 10-15 år været dybt forankret i rene og naturlige råvarer. Rødbeden er er en del af denne historie og har været på danskernes tallerkner i mange hundrede år. Vi synes, det er et naturligt valg at sætte rødbedens smukke farve på dagsordenen.”

Juice, salater, bagt og syltet
Principperne i det nye nordiske køkken, samt et øget fokus på sundhed, har givet rødbeden et kærkomment comeback i mange danske hjem. Rødbeden er vokset fra hengemt liv i en krukke som syltet sag, til at være en fast ingrediens i mange danskeres grøntsagsskuffer.

I dag bages, syltes, snittes, hakkes og presses rødbeden som tilbehør til middagsretter, til juice, salater og dekoration på tallerkenen.

De mange tilbehørsdele til Kitchenaid's klassiske røremaskine kan både hjælpe med at skrælle, snitte, hakke, og slowjuice den hårde rødbede, så der ikke er nogen undskyldning for at vige uden om rodfrugterne, når der skal kreeres mad og drikke.  

”Rødbeden ikke bare smager fantastisk og kan skabe liv og naturlig farve i selv den mest blege ret. Det er præcis det samme, vi ønsker, at rødbedefarven skal gøre i danskernes køkken. Den skal komme ind og skabe mere liv. På køkkenmaskinen og i maden”, siger Cecilia Liss.

Siden lanceringen af ​​den første farvede røremaskiner i 1955, har KitchenAid skabt liv i køkkener over hele verden, med et væld af forskellige farver. I 2021 var årets farve Honey og året før Kyoto Glow. KitchenAid fejrede sit 100-års jubilæum i 2019, og det blev med en knaldrød jubilæumsfarve.

Billeder

Links

Information om KitchenAid

KitchenAidSiden introduktionen af​​den legendariske røremaskine i 1919 og den første opvaskemaskine i 1949, har KitchenAid skabt en komplet serie af produkter designet til dem, der elsker at skabe og kreere. I dag tilbyder KitchenAid® stort set alt, hvad der er vigtigt for det veludstyrede køkken med en kollektion, der omfatter alt fra bordpladeapparater til køkkengrej, komfurer til køleskabe og piskeris til vinkældre. For at lære mere, besøg KitchenAid.dk.

# # #

Mediekontakt:

Caroline Cecilie Olesen, Grey Public

Caroline.olesen@grey.com

Følg pressemeddelelser fra KitchenAid

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KitchenAid

KitchenAid redesigner ikonisk køkkenmaskine: stor kapacitet og mere kontrol20.12.2022 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den redesignede KitchenAid Bowl Lift Stand Mixer Artisan er en større køkkenmaskine, skabt til at påtage sig alle slags opgaver og opskrifter, såsom at mixe forskellige typer ingredienser, ælte dej eller piske fløde. Køkkenmaskinen har kapacitet til at håndtere store kompakte deje og kan, med sin nye hastighedsindstilling, også blande delikate ingredienser lige så forsigtigt, som ved håndkraft. København, 20. dec: Nu præsenterer KitchenAid en opdateret køkkenmaskine til hjemmekokke, der ønsker at tage deres madlavning og bagning til et nyt niveau. Den alsidige køkkenmaskine med håndtag er skabt med fokus på kapacitet, kontrol, kraft og æstetik. Maskinen, som er en af KitchenAid’s større modeller, ælter nemt 3,9 kg brøddej ad gangen og kan mose 3,5 kg kartofler. KitchenAid Bowl Lift Stand Mixer Artisan leveres med elleve forskellige hastighedsindstillinger, herunder en ny halvhastighedsfunktion, hvor sarte ingredienser, som blåbær og æggehvider, røres meget forsigtigt i skålen. En yderl

Designnyhed fra KitchenAid: Blossom-røremaskine forener æstetik og funktionalitet3.10.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Timiangrøn røremaskine med sart silkelook og blomsterdetaljer gør bagning til en æstetisk oplevelse Unik røreskål af kobber udvikler sig over tid København (3. oktober 2022) – KitchenAid, der i over hundrede år har skabt røremaskiner til verdens mad- og bageentusiaster, tager begrebet ”unikt design” til næste niveau med nyt Blossom-design. Det nyeste skud på stammen i KitchenAid’s designserie består af en timiangrøn røremaskine, der er tilført et botanisk touch, og en kobberfarvet skål, der udvikler sig og får et patineret kobberudtryk over tid. Dette gør ikke bare hver enkel røremaskine særlig, men faktisk helt unik efter en periode på køkkenbordet. KitchenAid’s nordiske chef, Sara Paltschik håber på, at det nye design vil være med til at inspirere folk til at inddrage deres æstetiske smag i deres valg af køkkenmaskine: ” Vi har skabt den nye røremaskine til den bageglade æstetiker. Blossom har et charmerende udseende, som forener funktionalitet med noget helt konkret og naturligt, ne

MED KITCHENAID’S NYE ESPRESSO-KOLLEKTION KAN ENHVER SKRIVE BARRISTA PÅ CV’ET.15.6.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

KitchenAid tilføjer ny espresso-kollektion til sortimentet. Ny kaffekværn justerer selv kaffebønnernes tekstur – både til espresso og normal filterkaffe København, 15. juni – KitchenAid, der i mere end 100 år har fremstillet ikoniske køkkenmaskiner, har prioriteret enkelhed og design i ny espressokollektion, der skal højne kvaliteten på danskernes store kaffeindtag. Den nye kollektion, bestående af en espressomaskine og kaffekværn, skal gøre det nemt at fremstille en autentisk kop espresso i hjemlige rammer: ”I Danmark elsker vi kaffe, og faktisk er danskerne det fjerde mest kaffedrikkende folkefærd i verden med hele fem kopper kaffe om dagen – og det skal være god kaffe. Uanset om du er en espresso- eller cappuccinoentusiast, er KitchenAid’s espressomaskine designet til at give dig mulighed for at brygge autentisk kaffe derhjemme. Dette er et vigtigt nyt skridt for KitchenAid, da vi bevæger os ind på espressomarkedet med det, vi mener, er det perfekte supplement til vores eksisterende

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye