Sankt Lukas Stiftelsen

SANKT LUKAS STIFTELSEN FÅR NY BESTYRELSESFORMAND

Del

Jens Maibom, seniorrådgiver og tidligere underdirektør i LEGO koncernen, er valgt til ny bestyrelsesformand for Sankt Lukas Stiftelsen.

Sankt Lukas Stiftelsen er en selvejende institution, der udbyder en bred vifte af ydelser inden for sundheds- og socialområdet. Stiftelsen, der har en mere end 120-årig historie bag sig, har spillet en pionerrolle inden for det palliative felt med etableringen af Danmarks første og største hospice for voksne og landets første børne- og unge hospice. Herudover driver Stiftelsen plejehjem, krisecenter, daginstitution, kursusvirksomhed og udlejning af erhvervslejemål, særligt til sundhedsleverandører.

”Sankt Lukas Stiftelsen har et fundament med stærke værdier, en stolt historie og en meget høj grad af faglighed på tværs af Stiftelsens indsatsområder. Jeg glæder mig meget til at videreføre og videreudvikle denne arv”, siger Jens Maibom.

Strategisk fokus på palliation

I 2020 vedtog bestyrelsen en ny strategi, der bl.a. består i at synliggøre og videreudvikle den ekspertise, der er opbygget særligt inden for det palliative område gennem mange år. På tegnebrættet er etableringen af et videnscenter, ”Akademia”, og opførelsen af et nyt hospice, der skal understøtte det stigende behov for specialiseret palliation i Danmark.  

Afgående bestyrelsesformand Helle Christiansen har været formand i de seneste 7 år og genopstiller ikke til posten. Hun glæder sig over valget af Jens Maibom som ny formand:

”Stiftelsen står over for en række spændende udviklingsprojekter, som kræver bred erfaring og indgående kendskab til strategisk ledelse, økonomi og markedsføring. Det arbejde har Jens de helt rigtige kompetencer til at stå i spidsen for i bestyrelsesregi”.  

Om Jens Maibom

Jens Maibom er uddannet cand.merc. og har en lang karriere bag sig, særligt fra LEGO-koncernen, hvor han var ansat i knap 25 år og bestred flere topposter, bl.a. som Vice President for LEGO Education og Senior Vice President i LEGO Foundation.

Maibom har tidligere arbejdet for Bang&Olufsen og Palsgaard Industries og har gennem sin karriere arbejdet bredt med strategi og ledelse, økonomi og salg/marketing – de seneste år med særligt fokus på programudvikling inden for uddannelse og socialt engagement. Han er desuden bestyrelsesformand for Hotel Nyborg Strand.

Læs mere om Sankt Lukas Stiftelsen på www.sanktlukas.dk

Kontakter

Billeder

Information om Sankt Lukas Stiftelsen

Sankt Lukas Stiftelsen
Bernstorffssvej 20
2900 Hellerup

http://www.sanktlukas.dk

Følg pressemeddelelser fra Sankt Lukas Stiftelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye