John Thorup er ny seniorkommunikationsrådgiver hos os

Del
Grønbech PR og kommunikation styrker igen kompetencerne indenfor strategisk rådgivning, storytelling online og PR.

Kommunikationsbureauet med adresse i Dragør har kunder i hele landet og oplever en stigende forståelse for værdien af professionel kommunikation hos danske specialistvirksomheder.

Derfor har bureauet styrket sit team med John Thorup, der har mere end 25 års erfaring som kommunikationsrådgiver. Hos Grønbech skal John hjælpe bureauets kunder – som især er specialistvirksomheder og SMV’er inden for bl.a. byggeri, industri, sundhed, finans og IT - med rådgivning, storytelling online og på sociale medier samt PR.

John har bred erfaring og har både arbejdet som kommunikationsspecialist på PR-bureau og tekst- & konceptudvikler på reklamebureau. Gennem de seneste fem år har han drevet sit eget kommunikationsbureau, hvor han har hjulpet mindre og mellemstore virksomheder med alt fra strategi til grafisk design. Inden da var han international kommunikationschef hos den danske outdoor-gigant Outfit Intl.

John er uddannet cand.mag. i Kommunikation og Medievidenskab på Københavns Universitet, hvor han også har undervist og forsket i Kommunikation i en årrække.

Som seniorrådgiver bliver Johns rolle at styrke vores kunders synlighed og sikre, at deres PR, kommunikation og markedsføring er målrettet, professionel og effektiv.

John bor i Søborg med sin hustru Alis, der er tandlæge. Sammen har de to voksne døtre Marie og Amalie.

Nøgleord

Kontakter

Mere information hos


Direktør Susanne Lindø Grønbech på 40330555 eller sl@groenbech.com

Billeder

Information om Grønbech PR

Grønbech PR
Grønbech PR
A. P. Møllers Alle 9B
2791 Dragør

https://www.groenbech.com/da/

Følg pressemeddelelser fra Grønbech PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønbech PR

Specialisternes kommunikationsbureau fylder 15 år10.10.2022 12:02:32 CEST | Pressemeddelelse

Bedre frem for større er mottoet for Grønbech PR og kommunikation, der har udviklet sig fra en mand- og konevirksomhed i den private villas børneværelse til specialistvirksomhedernes og ejerlederes betroede PR-partner. Grønbech PR og Kommunikation med base i Dragør har fundet sin niche i branchen ved at hjælpe små og mellemstore specialistvirksomheder med at fortælle gode historier. Nu fejrer bureauet 15-års jubilæum.

PR-bureau for specialistvirksomheder åbner kontor i Horsens19.5.2022 08:42:45 CEST | Pressemeddelelse

Grønbech PR og kommunikation har gennem de seneste 15 år hjulpet dygtige specialistvirksomheder i hele landet med at blive mere synlige og succesfulde. Bureauet har de senere år oplevet, at endnu flere virksomheder har fået øjnene op for betydningen af professionel online storytelling og PR. Det gælder også virksomheder vest for Storebælt. Derfor udvider bureauet nu og åbner kontor i Horsens, så man fremover kan være tæt på sine gode kunder i Jylland og på Fyn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum