Transportministeriet

Offentliggørelse af udbud af færgebetjeningen af henholdsvis Ballen-Kalundborg og Bøjden-Fynshav

Del
Den 31. januar 2022 har Transportministeriet offentliggjort to udbudsbekendtgørelser i EU-Tidende. Udbuddene vedrører kontrakt om færgebetjeningen af henholdsvis Ballen-Kalundborg og Bøjden-Fynshav.

Kontrakterne omfatter færgebetjeningen af ruterne Ballen-Kalundborg og Bøjden-Fynshav fra henholdsvis 1. september 2024 og 1. januar 2025 og 10 år frem.

- Regeringen arbejder på alle fronter målrettet med at reducere vores CO2-udslip. Derfor har der allerede i forberedelsen af udbudsprocesser været fokus på den grønne omstilling. Det gælder også for vores regionale færgeruter, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Udbuddet følger af Politisk aftale om fremtidens grønne færgebetjening af Ballen-Kalundborg og Bøjden-Fynshav mellem regeringen (Socialdemokratiet), Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten.

Interesserede tilbudsgivere skal senest afgive sit tilbud til kontrakterne den 15. august 2022 kl. 12.00.

Interesserede tilbudsgivere kan læse mere i udbudsbekendtgørelsen, der vil kunne findes på ted.europa.eu.

Nøgleord

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye