Booking.com

Booking.com løfter sløret for modtagerne af Traveller Review Awards 2022 og dette års mest indbydende steder i verden

Del
Booking.com
Booking.com

● Over 1,25 millioner rejseudbydere verden over, herunder 2669 i Danmark anerkendes for deres gæstfrihed med en Traveller Review Award 2022.

● Lejligheder er for 5. år i træk den mest belønnede type overnatningssted globalt set. Italien er den helt store vinder med både det højeste antal prismodtagere i alt og det højeste antal feriehuse, lejligheder og andre unikke overnatningssteder som belønnes.

● Ny på listen er Matera i Italien der er blevet kåret som den mest indbydende by i verden i 2022, mens Taitung County i Taiwan, Nova Scotia og Tasmania for andet år i træk er på listen over de mest indbydende regioner.

København – 25. JANUAR 2022 – Med mere end 232 millioner verificerede anmeldelser fra rejsende løfter den førende digitale rejseplatform Booking.com i dag sløret for modtagerne af den 10. årlige Traveller Review Awards, inklusive verdens mest indbydende steder i 2022. I alt anerkendes 1.261.273 overnatningsstederbiludlejningssteder og udbydere af forudbestilte taxaer i 220 lande og områder verden over med en Traveller Review Award 2022, herunder 2669 i Danmark. Hvis vi ser på overnatningssteder, ligger Italien i spidsen med flest prismodtagere i 2022 (162.272), efterfulgt af Spanien (93.130), Frankrig (89.186), Tyskland (69.702), Rusland (59.661), Kroatien (58.630), Storbritannien (53.623), Brasilien (46.928), USA (43.417) og Australien (18.663) der tilsammen udgør top-10. Danmark er nummer 26 på listen med 2660 overnatningssteder der har modtaget en pris i 2022.  

Rejsende foretrækker fortsat lejligheder og unikke overnatningssteder

For femte år i træk indtager lejligheder førstepladsen i Traveller Review Awards 2022 som den mest prisbelønnede type af overnatningssted i verden, hvor 561.843 partnere får anerkendelse for deres indsats. Hoteller indtager andenpladsen med 172.530 prisbelønnede overnatningssteder efterfulgt af feriehuse (148.962), pensionater (98.466) og bed & breakfast-steder (79.859). Hvad angår feriehuse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte, fører Italien med flest prisbelønnede overnatningssteder (144.658) mens Spanien (83.654), Frankrig (79.278), Kroatien (57.629) og Tyskland (56.977) udgør resten af top-5. I Danmark har 2249 feriehuse, lejligheder og andre unikke overnatningssteder fået en pris i 2022.

Et venligt og imødekommende personale gør hele forskellen

Når man ser nærmere på hvilke aspekter af deres ophold gæsterne værdsætte mest på de 1.259.594 overnatningssteder verden over der modtog en Traveller Review Award 2022, får personalet (9,0), renlighed (8,9) og beliggenhed (8,9) de højeste gennemsnitskarakterer. Dette er væsentligt højere end andre aspekter såsom faciliteter (8,6) eller værdi for pengene (8,5) hvilket viser hvor vigtigt det er for gæsterne med venlige og imødekommende interaktioner under opholdet. Det samme gælder for sundhed og hygiejne set i lyset af den globale COVID-19-pandemi.

Heidi Böttcher, Regional Director hos Booking.com siger: "Rejsebranchen har forholdt sig omstillingsparat og fleksibel i forhold til den fortsatte usikkerhed og de rejserestriktioner vi har set gennem det seneste år, og vores partneres passion og engagement for at skabe sikre og indbydende rejseoplevelser for alle i hele verden har været tydelig hele vejen igennem. Vi ser på fremtiden med fornyet optimisme og håb, og vil med disse priser gerne anerkende den utrolige gæstfrihed vores partnere udviser over for gæsterne dag efter dag, og vi vil gerne takke dem for deres fantastiske arbejde mens vi fortsætter genopbygningen sammen."

Verdens mest indbydende steder i 2022* 

Verdens mest indbydende steder i 2022 dækker over steder på hele jorden og kan med alt fra ikonisk arkitektur til smuk og uberørt natur tilbyde en bred palet af store rejseoplevelser. Det syditalienske vidunder Matera der er kendt som kulisse i mange store Hollywood-film og hvis ikoniske grotter står opført på UNESCOs Verdensarvsliste, ligger øverst på årets liste over verdens mest indbydende byer i 2022. Årets liste omfatter desuden to byer der også blev anerkendt i 2020: Taitung City i Taiwan og Monte Verde i Brasilien.

Verdens mest indbydende byer i 2022

 1. MateraItalien
 2. BledSlovenien
 3. Taitung CityTaiwan
 4. NafplioGrækenland
 5. ToledoSpanien
 6. Monte VerdeBrasilien
 7. BruggeBelgien
 8. Nusa LembonganIndonesien
 9. Ponta Delgada (Azorerne)Portugal
 10. Hoi AnVietnam

Hvis du vil vide mere om disse rejsemål, kan du klikke her.

Danmarks mest indbydende byer i 2022

Når man zoomer ind på Danmark, er den mest imødekommende by Odense, landets tredjestørste by og forfatteren H.C. Andersens fødeby. På listen finder vi en række relativt mindre byer og de fleste byer er beliggende i Nord- og Midtjylland og Syddanmark. Det ser også ud til, at selvom hovedstaden har flest attraktioner, som turister besøger, så optræder København ikke på top-10-listen, når det kommer til de mest imødekommende byer i Danmark.

Danmarks mest indbydende byer i 2022

 1. OdenseSyddanmark
 2. HerningMidtjylland
 3. SilkeborgMidtjylland
 4. SvendborgSyddanmark
 5. AarhusMidtjylland
 6. AalborgNordjylland
 7. SkagenNordjylland
 8. LæsøNordjylland
 9. RønneRegion Hovedstaden
 10. FrederikshavnNordjylland

De mest indbydende regioner i 2022 strækker sig over seks kontinenter og omfatter for andet år i træk Taitung County (Taiwan), Tasmanien (Australien) og Nova Scotia (Canada).

Verdens mest indbydende regioner i 2022

 1. Gorenjska (Slovenien)
 2. Taitung County (Taiwan)
 3. Tasmanien (Australien)
 4. Burgenland (Østrig)
 5. Seychellerne
 6. Canterbury (New Zealand)
 7. Santa Cruz (Argentina)
 8. Nova Scotia (Canada)
 9. Limón (Costa Rica)
 10. La Rioja (Spanien)

- SLUT -

KONTAKTOPLYSNINGER

Kontakt Booking.coms presseafdeling i Danmark for mere information. 
Booking@aspekta.dk

Note til redaktører:

For at blive tildelt en pris skulle overnatningssteder og afhentningssteder for biludlejning have en gennemsnitlig anmeldelseskarakter på mindst 8,0 (ud af 10) baseret på henholdsvis minimum 3 eller 5 anmeldelser pr. 30. november 2021 kl. 23.59 (CET). For at blive tildelt en pris skulle udbydere af lufthavnstaxaer have en anmeldelseskarakter på mindst 4,5 (ud af 5) og have gennemført 2.000 ture pr. 30. november 2021 kl. 23.59 (CET). Det er kun kunder der har gennemført et ophold på et overnatningssted, lejet en bil eller kørt med en (lufthavns)taxa, der kan skrive en anmeldelse på Booking.com. Ingen af disse anmeldelser bliver redigeret eller tilpasset på nogen måde. Rejsende kan bruge dem til at få en pålidelig beretning om de rejsendes reelle oplevelser af ethvert overnatningssted eller enhver transportydelse på Booking.com. 

*Rejsemålene er blevet inddelt efter det samlede antal modtagere af Traveller Review Award 2022 sammenlignet med det samlede antal kvalificerede overnatningssteder i byen eller regionen (gælder kun overnatningssteder). Rejsemålene skulle også have et antal vindere der lå over gennemsnittet, for at komme med på denne liste (minimum 50 modtagere af prisen for byer og minimum 500 modtagere for regioner), og de er blevet organiseret for at opnå bred geografisk dækning. 

Nøgleord

Billeder

Booking.com
Booking.com
Download

Information om Booking.com

Om Booking.com:  

Booking.com er en del af Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) og har en mission om at gøre det nemmere for alle at opleve verden når det er sikkert at gøre det igen. Ved at investere i teknologi der gør det nemmere at rejse, forbinder Booking.com millioner af rejsende med uforglemmelige oplevelser, en række transportmuligheder og utrolige steder at overnatte – fra huse til hoteller og meget mere. Som en af verdens største rejseportaler både for veletablerede brands og iværksættere af alle størrelser gør Booking.com det muligt for overnatningssteder over hele verden at nå ud til et større globalt publikum og få deres forretning til at vokse. Booking.com findes på 44 sprog og tilbyder mere end 28 millioner registrerede overnatningsenheder, herunder mere end 6,5 millioner huse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte. Uanset hvor du vil hen, eller hvad du har lyst til, gør Booking.com det nemt, og samtidig står vores kundeservice til rådighed 24 timer i døgnet.

Du kan følge os på Twitter og Instagram, synes godt om os på Facebook og finde de seneste nyheder og data på vores nyhedsside.

Følg pressemeddelelser fra Booking.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Booking.com

Booking.com præsenterer modtagerne af Traveller Review Awards 2023 og dette års mest indbydende steder i verden7.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

● 1,36 millioner rejseudbydere – en ny rekord – anerkendes for deres gæstfrihed med en Traveller Review Award 2023, herunder 2788 i Danmark ● For sjette år i træk er det lejligheder (629.421) der får flest priser globalt set, i Danmark er lejligheder (789) også den mest belønnede type overnatningssted, efterfulgt af feriehuse (776) og bed & breakfast-steder (404) ● Næsten hver tiende modtager af en pris på globalt plan har også fået mærkaten ”Bæredygtigt valg” takket være deres tiltag for at blive mere bæredygtige ● Polignano a Mare i Italien får debut på toppen af listen over dette års mest indbydende steder i verden, og La Rioja i Spanien er også ny på listen over de mest indbydende regioner i verden i 2023 KØBENHAVN – 7. FEBRUAR 2023 – I takt med at rejser vender tilbage i de fleste dele af verden, anerkender Booking.coms årlige Traveller Review Awards for 11. år i træk rejseudbydere fra 220 forskellige lande og områder for deres indsats for konsekvent at yde en fantastisk service o

Booking.com offentliggør de udfordringer LGBTQ+-rejsende fortsat står overfor, og idéer til hvordan vi opnår mere inkluderende rejseoplevelser for alle2.6.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

82% af LGBTQ+-rejsende har haft mindre imødekommende eller ubehagelige oplevelser når de har rejst, og 64% siger at de er nødt til at tænke på deres sikkerhed og velvære Booking.coms Proud Hospitality-program findes nu også på fransk og lanceres snart på tysk og spansk, programmet støtter overnatningssteder i at give de LGBTQ+-rejsende endnu mere inkluderende og imødekommende oplevelser Mere end 10.000 overnatningssteder i hele verden bliver nu anerkendt for deres tiltag indenfor inklusion med mærkaten Travel Proud på Booking.com København, 2. JUNI 2022: Ordet "rejse" og dets konnotationer bør få en til at tænke på positive oplevelser, eventyr og fornøjelse. Men for mange LGBTQ+-rejsende fra hele verden kan virkeligheden være en anden når de rejser. En ny undersøgelse fra den førende digitale rejseplatform, Booking.com, viser at 82% af LGBTQ+-rejsende har haft mindre imødekommende eller ubehagelige oplevelser når de rejser. Den hidtil mest omfattende undersøgelse af rejser for LGBTQ+-p

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum