TEKNIQ Arbejdsgiverne

Ros til en kedelig finanslov

Del
TEKNIQ Arbejdsgiverne roser stram finanslov, men savner løsninger på, hvordan der skal skaffes hænder til at føre grønne ambitionerne ud i livet.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Der var ikke de store paladsrevolutioner i den finanslov, regeringen kunne præsentere i dag. Noget, der glæder TEKNIQ Arbejdsgiverne.

”Det har været vigtigt med en stram finanslov, hvis vi vil undgå, at dansk økonomi overopheder. Og det, synes vi på mange måder, man har leveret,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, og uddyber:

”Det er ligeledes rigtigt og nødvendigt med de grønne tiltag, men man skal hæfte sig ved det, der ikke står noget om: Nemlig hvordan man vil skaffe de nødvendige hænder til at realisere tiltagene. For skal regeringen og aftalepartierne føre de gode ambitioner ud i livet, er kvalificeret arbejdskraft en væsentlig ingrediens.”

”Derfor ser vi frem til snarlige forhandlinger om, hvordan man vil skaffe de grønne hænder, der er så hårdt brug for,” siger han.

”I det hele taget har det danske arbejdsmarked stort brug for reelle reformer, der øger arbejdsudbuddet. Vi ser lige nu en udvikling, hvor ledigheden ligner tiden før finanskrisen. Det presser hele den danske økonomi og ikke mindst de danske virksomheder, som hver dag knokler med mangel på medarbejdere. Den udfordring leverer finansloven desværre ikke løsninger på,” siger Troels Blicher Danielsen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 72 14 20 17

Billeder

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr. 

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum