PDH Music

Psyched Up Janis er tilbage og spiller 14 koncerter i hele landet

Del

PSYCHED UP JANIS // FORÅR 2022


Psyched Up Janis er tilbage og spiller til foråret 14 koncerter i hele landet. Sammen med Dizzy Mizz Lizzy og Bersærk tager de på Arena-tour i fem af landets største byer. Derudover spiller Psyched Up Janis ni koncerter i resten af landet.


”Vi har altid elsket, at spille live i Psyched Up”… udtaler forsanger og guitarist Sune Wagner. Bassist Jakob Jørgensen uddyber: ”Vi spillede utrolig mange koncerter i sin tid, og vi er mere spændte end nogensinde på den kommende tour”.


I forbindelse med turnéen udgiver bandet intet mindre end tre vinyler:
”The Noisy Album” indeholder en optagelse af en livekoncert med Psyched Up Janis på det legendariske spillested CBGB’s i New York City i 1994.
”Swell Demos” består af demo-versioner af numrene fra bandets debutalbum ”Swell”. Sangene er spillet med en anden nerve og intensitet og andre guitarsoloer end på den oprindelige udgivelse fra 1994.
Derudover udgives ”The Clean Sweep”, hvor de gamle EP’er er samlet på ét dobbeltalbum, bl.a. med non-album tracks og syv bonusnumre.

Billetsalget starter mandag 6. december kl. 10.00

Tourplan:
24.03 SØNDERBORGHUS. Sønderborg
25.03 TURBINEN. Randers
26.03 KULTURVÆRFTET. Helsingør
31.03 GIMLE. Roskilde
01.04 ARENA NÆSTVED. Næstved *
02.04 AALBORG KONGRES & KULTUR CENTER. Aalborg *
07.04 PALETTEN. Viborg
08.04 TOBAKKEN. Esbjerg
09.04 CERES ARENA. Aarhus *
10.04 TØJHUSET. Fredericia
13.04 VIFTEN. Rødovre
14.04 FERMATEN. Herning
15.04 JYSKE BANK ARENA. Odense *
16.04 ROYAL ARENA. København *

* med Dizzy Mizz Lizzy – support: Bærsærk

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

40 år med ’Magi I Luften’21.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der findes næppe mange i Danmark der ikke kan nynne med på Halberg Larsens udødelige og uimodståelige klassiker ’Magi I Luften’. Teksten ligger klar på tungen, når det genkendelige guitar-riff i introen slår an, og folk i flere generationer synger ”Jeg tror der er magi i luften”. De færreste tænker over, at det har vi gjort i 40 år nu! Sangen fra Halberg Larsens tredje album ”Transit” udkom nemlig dette efterår for præcis 40 år siden på Replay Records, og ’Magi I Luften’ var et øjeblikkelig hit på DR P3 som var den førende, og stort set eneste radiostation dengang i 1983! Sidenhen kom der flere stationer til, og de spiller den stadig den dag i dag over hele landet. Halberg Larsen eksisterede fra 1980 -1985, og udsendte i den periode fire albums. Det startede som instrumental-fusions orkester, inspireret af tidens store udenlandske bands såsom Toto og The Police, båret af Halbergs eminente guitarspil og flair for stærke melodier. Hurtigt fandt bandet dog sin helt egen stil som tillige v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum