Krigsspillet Desert Operations lancerer ARENA server

Del
Gamigos militær strategi computerspil Desert Operations indtager den globale scene og byder på nye udfordringer i den første internationale server nogensinde

gamigo udsteder en ny mission ordre til alle spillere i det militære strategi spil Desert Operations. Den 24. november vil et nyt operationsområde blive gjort tilgængeligt for alle deltagere på verdensplan. Dette sted kommer i form af den nye internationale server kaldet ARENA.

Mellem den 24. november og 21. december vil generalerne blive stillet over for fire ugentlige unikke udfordringer, som vil give særlige resultater, der er begrænset til denne kampagne. Med hensyn til gameplayet venter der også en ny prøve for hver general med hensyn til gameplayet, der mere end nogensinde før fokuserer på hver spillers individuelle færdigheder. Krigerne  vil konkurrere med andre spillere rundt omkring på kloden, uanset hvor missions kontrollen udsender dem. Ikke desto mindre vil mission instruktionerne være lokaliseret til spillerens region. Den nye kampagne vil give hurtig adgang ved at give 10.000 bygninger af hver type til rådighed fra starten og reduceret forskningstid.

Opgraderede kampvogne og en tidsbegrænset mulighed for at få flere diamanter til den samme pris kombineret med en helt ny præmie model, der giver generalerne mulighed for at fokusere på nye unikke strategier frem for alt andet.

Ved at spille på den internationale ARENA-server vil hver enkelt general blive udfordret på sine strategiske evner til at konkurrere mod andre deltagere og blive den ultimative general - men alt dette vil være frit tilgængeligt. Træd ind i ARENA nu, general!

Vent! Der er lige kommet en forsendelse! Fra den 25. til den 30. november 2021 vil der være et hidtil uset udsalg med udsøgte tilbud på sorte diamanter i alle spillets verdener. Spillere vil kunne finde lige det, de har brug for, for at give deres tropper en ekstra fordel og derefter føre dem til sejr!

Du kan få flere oplysninger på følgende websted: https://desertoperations.gamigo.com/

Om gamigo group
gamigo-gruppen er en af de førende udgivere af online- og mobilspil i Europa og Nordamerika. Gruppens mangfoldige spilportefølje omfatter free-to-play-spil som Fiesta Online, Trove og Aura Kingdom og mobilspil som Fantasy Town og Heroes of Twilight. Med mere end 400 ansatte er gamigo-gruppen en af de største aktører i spilindustrien. Ud over sine tyske lokationer i Hamborg (hovedkvarter) og Berlin har gamigo-gruppen også afdelinger i Austin og Bellevue (USA) og i Seoul (Sydkorea). Ud over gamigo AG omfatter koncernen datterselskaberne gamigo Inc., der opererer under navnet "WildTangent", gamigo US Inc. gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH og KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo-koncernen stræber efter at vokse både naturligt og gennem opkøb. Siden 2013 har den foretaget mere end 25 opkøb, herunder titler, spil og teknologivirksomheder samt individuelle spilleaktiver. gamigo-gruppen er en del af Media and Games Invest (MGI). Få mere at vide om gamigo-gruppen på https://corporate.gamigo.com/. Få mere at vide om MGI på https://mgi-se.com/.

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.