Moët & Chandon

Moët & Chandon og Peter Beier indgår iskoldt samarbejde

Del
Det franske champagnehus, Moët & Chandon, og den danske chocolatier, Peter Beier, har indgået et samarbejde på det nordiske marked. Fælles for begge er en sans for kvalitet og luksus samt en evne til at skabe store smagsoplevelser. Sammen har de udviklet en luksuriøs champagnesorbet til efterårets og vinterens festlige anledninger.

Moët & Chandon og Peter Beier er begge navne, der formentlig vil ringe en klokke hos de fleste. Det franske champagnehus er kendt for luksuriøse bobler, mens danske Peter Beier har base på Ørsholt Gods nord for København, hvor de skaber håndlavet chokolade og is. Fælles er en passion for gode råvarer, kvalitet og godt håndværk, og nu har de forenet de to verdener og sammen skabt en ny champagnesorbet. 

”Målt i kilometer er der langt fra Frankrig til Danmark, men når det kommer til værdier og kvalitetssans, er vi snublende tæt på hinanden. Vi har begge store ambitioner og stræber altid efter at kunne give den absolut bedste smagsoplevelse til vores kunder”, fortæller kældermester hos Moët & Chandon, Benoît Gouez om samarbejdet.  

En champagnesorbet til efterårets og vinterens fester

Den frugtige sorbet laves på Peters Beiers metode og Moët & Chandon Ice Impérial champagnen tilsættes ismaskinen, mens frysningsprocessen er i gang. Dette sikrer, at der ikke forekommer fordampning, hvorved champagnen bevares i dens rene form. 

”Vi er stolte af samarbejdet, som forener fransk fortræffelighed og dansk velsmag som en del af vores iskoncept, World of Icecream. Det er skabt med rene råvarer, inspireret af årstiden og er et gensidigt kvalitetsstempel fra to samarbejdspartnere, der ikke går på kompromis med smag og kvalitet”, fortæller Peter Beier. 

Fra 10. december vil champagnesorbeten være tilgængelig i alle Peter Beiers butikker. Når den toppes med Moët & Chandon Ice Imperial, bliver det til en delikat og luksuriøs isdessert. Allerede nu er det dog muligt at booke den eksklusive Moët & Chandon x Peter Beier isvogn til efteråret og vinterens særlige begivenheder.

**

Ved booking af Moët & Chandon x Peter Beier isvogn til særlige begivenheder, kontakt Peter Beier på telefon 49 17 00 26 eller mail pb@pbchokolade.dk

Læs mere her: https://pbchokolade.dk/shop/135-world-of-icecream/706-moet-isvogn/

Nøgleord

Kontakter

For mere information og billedmateriale kontakt:
Caroline Kjærbye-Thygesen
Mindshare/Hill+Knowlton Danmark
caroline.thygesen@mindshareworld.com

Katrine Guldager
Nordic Consumer Engagement Manager, Moët Hennessy
kguldager@moethennessy.com
+45 28 93 38 87

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Moët & Chandon

Moët & Chandon
Moët & Chandon
Gammel Kongevej 60, 13th
1850 Frederiksberg C

32837360https://www.moet.com/en-int

Om Moët & Chandon 
Grundlagt i 1743. Champagnebrandet Moët & Chandon er kendt for sin legendariske stil og som huset, der introducerede verden for champagne. Moët & Chandon tilbyder en unik serie af vine til enhver lejlighed og for enhver smag. Fra den ikoniske Moët Impérial til Grand Vintage Collection, fra den ekstroverte Moët Rosé Impérial til den innovative Moët ICE Impérial er hver enkelt champagne en oplevelse, der fortryller med en strålende frugtighed, en fristende smagspalette og en elegant modenhed.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye