Riot Games rider videre på succesbølgen - lancerer ny titel og afslører fremtidige udgivelser

Del
Riot Games, dem med Netflix serien Arcane og kæmpe successpillene League of Legends og Valorant fortsætter bølgen af succes via deres Riot Forge label; Ruined King: A League of Legends Story™ og Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ fås i dag - De første detaljer afsløres om Song of Nunu: A League of Legends Story™, CONV/RGENCE: A League of Legends Story™ og meget mere fra Riot Forge.
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™

I dag løfter Riot Forge sløret for deres debutudgivelse Ruined King: A League of Legends Story™ og Hextech Mayhem: A League of Legends Story™, som begge kan købes fra i dag.

Ruined King: A League of Legends Story™ er et single-player turbaseret RPG, som er udviklet af Airship Syndicate (skaberne af Battle Chasers: Nightwar og Darksiders Genesis, ledet af den legendariske tegneseriekunstner Joe Madureira), og er tilgængeligt på Nintendo Switch™, Xbox One, PlayStation®4 (PS4™) og PC;via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Spillet vil snart derefter være tilgængeligt på PlayStation®5 (PS5™) og Xbox Series X|S. Eksisterende PS4- eller Xbox One-ejere har mulighed for at opgradere deres version gratis. Denne nuværende version er også kompatibel med PS5 og Xbox Series X|S.
Historien foregår i to regioner på Runeterra, Bilgewater, en travl havneby, der er hjemsted for søuhyre-jægere, havnebander og smuglere fra hele den kendte verden; og Shadow Isles, et land, der er forbandet med den dødbringende Black Mist, som indhyller øen og fordærver dem, den kommer i kontakt med. For at besejre en fælles og mystisk fjende vil spillerne danne et usandsynligt hold af elskede League of Legends-mestre - Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri og Pyke.

Se Ruined King: A League of Legends Story™ traileren her: https://youtu.be/eUkyg3sUdWc 

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ er et nyt rytmisk løbespil udviklet af Choice Provisions, der står bag BIT.TRIP-serien, og er tilgængeligt på Nintendo Switch™, PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store og snart også via Netflix-mobilappen. I League of Legends-universet skal spillerne udføre bombe-jumps og bombeangreb i takt til et ørehængende soundtrack for at undgå forhindringer, afvæbne fjender og tænde sikringer for tilfredsstillende og eksplosive kædereaktioner for at opnå maksimal ødelæggelse.

Se Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ trailer her: https://youtu.be/K7pEg82R7P4  

Riot Forge afslørede også nye detaljer om flere kommende udgivelser. Song of Nunu: A League of Legends Story™ vil være tilgængeligt i 2022, og udvikleren Tequila Works afslørede i dag det første kig på gameplayet i et video klip her: https://youtu.be/9E5BCiqg9Rs 

Dette hjertevarmende singleplayer-eventyrspil, der kommer til Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4™, PS5™ og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store, byder på de elskede mestre Nunu og Willump, der begiver sig ud på en episk rejse for at finde Nunus længe forsvundne mor.

CONV/RGENCE: A League of Legends Story™, et singleplayer 2D-action platformspil med tidskontrol fra Double Stallion, vil også være tilgængeligt næste år, og holdet har vist gameplay i en ny featurette der kan findes her: https://youtu.be/dE7EjTdsmlw 

Riot Forge afslørede også et kommende spil, der finder sted i Demacia-regionen.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ er nu ude til Nintendo Switch™ og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Det vil også snart være tilgængelig via Netflix-mobilappen - uden ekstra gebyrer til dit netflix-medlemskab eller køb i appen.

Ruined King: A League of Legends Story™ er nu ude til Nintendo Switch™, Xbox One, PS4 og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Spillet vil snart være tilgængeligt på PlayStation®5 (PS5™) og Xbox Series X|S.

En digital Deluxe Edition er også tilgængelig på alle platforme og indeholder Ruined Skins til hver figur, Ruination Starter Pack og yderligere genstande.

Den fysiske Collector's Edition indeholder en kunstbog, et eksklusivt Joe Madureira-sketch, et 12" vinylsoundtrack, et stofkort over Bilgewater, en notesbog og kuglepen samt et Bilgewater-krus.

Alle spillere, der køber Ruined King: A League of Legends Story™ inden for de første 30 dage efter udgivelsen vil modtage Manamune-sværdet som et våben i spillet til Yasuo, uanset om de køber Standard-, Deluxe- eller Collector's Edition.

PS4-versionen af Ruined King omfatter en gratis opgradering til den digitale PS5-version, som vil blive tilgængelig på et senere tidspunkt. Xbox-versionen af Ruined King bruger Smart Delivery, hvilket giver adgang til både Xbox One-titlen og Xbox Series X|S titlen, som også vil være tilgængelig på et senere tidspunkt.

Om Riot Forge
Riot Forge blev etableret i 2019 og er en udgiver med fokus på spillere og udviklere, der har til formål at bringe League of Legends-universet ud til nye spillere og platforme ved at levere skræddersyede spil, der kan færdiggøres. Forge er et udgivelsesmærke inden for Riot Games, der supplerer Riots forsknings- og udviklingsprogram. Forge er fokuseret på at arbejde med erfarne studier uden for Riot Games, da disse spil vil blive skabt og udviklet af vores partnerstudier og udgivet af Riot Forge. Hvert spil, der udgives, vil udvide League of Legends-universet og give spillerne mulighed for at opleve League som aldrig før.

Om Riot Games
Riot Games blev grundlagt i 2006 for at udvikle, udgive og støtte de spil i verden, der er mest spiller fokuserede. I 2009 udgav Riot sin første titel, League of Legends, som blev hyldet verden over. League er siden blevet det mest spillede PC-spil i verden og en vigtig drivkraft for den eksplosive vækst inden for esports. Mens League går ind i sit andet årti, fortsætter Riot med at udvikle spillet og samtidig levere nye oplevelser til spillerne med Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift og flere titler, der er under udarbejdelse, og udforsker Runeterras verden gennem multimedie projekter inden for musik, tegneserier, tv og meget mere. Riot har også lanceret en udgivelsesgruppe, Riot Forge, for at samarbejde med tredjepartsudviklere om yderligere spil, der foregår i League-universet. Riot blev grundlagt af Brandon Beck og Marc Merrill, og ledes af den administrerende direktør Nicolo Laurent. Riot har hovedkvarter i Los Angeles, Californien, og har 3.000 Rioters på over 20 kontorer verden over.

Om Airship Syndicate
Airship Syndicate er et uafhængigt spiludviklingsstudie med base i det solrige Austin, Texas. Siden 2014 har vores mål været enkelt: At opbygge et sjovt og fokuseret team, der er dedikeret til at skabe oplevelser af højeste kvalitet til konsol og PC. Under ledelse af den visionære tegneseriekunstner Joe Madureira og et væld af veteraner fra spilindustrien arbejder vi med talenter både i vores studie og rundt om i verden. Airship's titler omfatter det anerkendte Battle Chasers: Nightwar og det sprængfarlige co-op-brawler Darksiders Genesis.

Om Choice Provisions
Choice Provisions blev grundlagt af Mike Roush og Alex Neuse i 2007 og har siden da bragt deres unikke innovationer til gamere verden over på så mange platforme som muligt. Holdet, der har base i Santa Cruz, er bedst kendt for BIT.TRIP-spilserien, herunder Runner3 fra 2018, der blev udgivet på Nintendo Switch, PS4 og PC.

Billeder

Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
CONV/RGENCE: A League of Legends Story™
CONV/RGENCE: A League of Legends Story™
Download
Song of Nunu: A League of Legends Story™
Song of Nunu: A League of Legends Story™
Download
Hextech Mayhem: A League of Legends Story™
Hextech Mayhem: A League of Legends Story™
Download
Hextech Mayhem: A League of Legends Story™
Hextech Mayhem: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download
Ruined King: A League of Legends Story™
Ruined King: A League of Legends Story™
Download

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye