Andel

Nu bliver julehilsner til lokal folkeskov

Del
Knap 2500 danskere valgte sidste år at følge en opfordring fra energihandelsselskabet SEAS-NVE og sende en julehilsen til et familiemedlem eller en ven. For hver julehilsen lovede selskabet at plante et træ. I dag blev de første spadestik så taget til Tølløse Folkeskov i Holbæk Kommune, og der kommer knap 12.000 træer i jorden, idet SEAS-NVE har valgt at give en ekstra hånd og mangedoble antallet af træer til gavn for en grønnere fremtid.

I Tølløse og Hillerød er der i dag skabt grundlag for to nye folkeskove. Knap 25.000 små træer er blevet plantet i de to områder, og om nogle år er de blevet så store, at de nye skovarealer svarer til cirka 10 fodboldbaner. Det er energihandelsselskabet SEAS-NVE, som er en del af den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel, der står bag donationen af de mange træer, og træerne plantes med hjælp fra organisationen Growing Trees Network, der rejser folkeskove for at sikre grundvandsressourcer og beskytte klimaet ved en reduktion af CO2.

”Som en del af Andel koncernen er det naturligt for SEAS-NVE at have grønne ambitioner for fremtiden. Vi arbejder løbende på at udvikle produkter til gavn for alle, som har interesse i at bruge deres strøm med omtanke for miljøet, og så er vi altid interesserede i at høre, hvad der rører sig hos vores kunder og danskerne generelt. Det gør os klogere på, hvordan vi sammen kan skabe gode og klimavenlige løsninger til gavn for os alle og de kommende generationer”, lyder det fra adm. direktør Ole Christian Vestergaard.

Tølløse Folkeskov blev indviet af Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, og hun havde et budskab til de fremmødte:

"Det er vigtigt, at vi passer på den natur, vi alle holder så meget af - og at vi bruger den fornuftigt. Med Folkeskoven i Tølløse håber jeg, at flere vil trække stikket og lade mobilen ligge derhjemme for en stund og i stedet nyde naturen med hunden eller familien."

For at de to folkeskove kan vokse sig endnu større, har flere sponsorer doneret træer, som løbende plantes. Begge folkeskove vil være offentligt tilgængelige for alle dem, der skulle have lyst til at lægge vejen forbi. Ole Christian Vestergaard håber, at de to folkeskove kan være med til at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden i at bevare naturen og biodiversiteten:

”Det er vores ambition, at den verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn, er i mindst lige så god stand, som den vi overtog fra tidligere generationer. Med Tølløse Folkeskov har vi med god hjælp fra vores kunder, samarbejdspartnere og frivillige været med til at så de første træer til glæde for klimaet og fællesskabet blandt dem, der færdes i skovene.”

Kontaktoplysninger for pressen:

21 70 31 01

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00https://andel.dk/

Vi har alle en andel i energien

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber Clever, Energi Danmark, Fibia, SEAS-NVE og Nexel, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum. Koncernen har 1.700 ansatte og omsatte i 2020 for 7.745 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

Ny europæisk undersøgelse: Danskerne er nogen af de mest positive i Europa, når det gælder den grønne omstilling8.12.2023 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danmark ligger i toppen af EU-lande, der er positivt stemte overfor den grønne omstilling af energi, mens de store europæiske lande sakker bagud, viser en ny europæisk undersøgelse. Hos energi- og fibernetkoncernen Andel er man glad for danskernes velvilje over for mere vedvarende energi og peger på, at inddragelse og dialog spiller en central rolle– og det kan de andre lande lære noget af, lyder det fra adm. direktør, Jesper Hjulmand.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye