Koda

Koda ansætter ny kommunikationsdirektør

Del
Louise Brincker bliver ny kommunikationsdirektør i Koda. Hun kommer med solid erfaring indenfor ledelse og strategisk kommunikation, der skal være med til at udvikle Kodas forretningsmodeller.
Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda
Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda

Den 1. november tiltræder Louise Brincker som ny kommunikationsdirektør i Koda. Hun overtager stillingen fra Eva Hein, som for nyligt skiftede til Det Danske Filminstitut.

Louise Brincker kommer fra en stilling som administrerende direktør i Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver. Før det var hun chef for Kulturministeriets ledelses- og kommunikationssekretariat, og hun har tidligere været kommunikationschef i DR og har en lang baggrund i Udenrigsministeriet – blandt andet som chef for ministeriets presseenhed.

Kodas direktør, Gorm Arildsen, glæder sig over ansættelsen og ser frem til samarbejdet:

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Louise Brincker, for med hende får vi en erfaren leder med stor indsigt i mediebranchen. Hun har arbejdet med mange af de samme udfordringer, som Koda står over for, og så vil hun med sin politiske og kommunikationsstrategiske forståelse og store branchenetværk bidrage til den fortsatte udvikling af en ambitiøs strategi for Kodas virke nationalt såvel som internationalt.”

Louise Brincker glæder sig ligeledes til at komme i gang med arbejdet i Koda:

”Med en professionel baggrund indenfor ledelse, strategisk kommunikation og interessevaretagelse og en privat indenfor musikken er det et privilegium at skulle arbejde med udviklingen af Kodas forretningsmodeller. Komponister, sangskrivere og musikforlag skal have glæde af den enorme værdiskabelse, der sker på de digitale markeder. Styrkelsen af Kodas gennemslagskraft og synlighed herhjemme og i udlandet er et vigtigt middel til at nå målet.”

Kontakter

Billeder

Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda
Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda
Download

Information om Koda

Koda
Lautrupsgade 9
2100 København Ø

+4533306300http://www.koda.dk

Koda for et stærkere musikliv
Vi er en musikrettighedsorganisation, som har 50.000 medlemmer bestående af komponister, sangskrivere og musikforlag. Vi arbejder for, at vores medlemmer får en rimelig betaling fra dem, der bruger musikken, og for at gøre musikbranchen mere bæredygtig. Socialt, miljømæssigt og økonomisk.

Følg pressemeddelelser fra Koda

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Koda

Kodas kønsstatistik: Manglende udvikling på tv- og musikstreamingområdet er hovedårsagen til uændret kønsbalance21.6.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Kodas nye kønsstatistik afslører, at den overordnede ubalance mellem Kodas kvindelige og mandlige medlemmers udbetalinger er uændret. Det skyldes i høj grad, at der ikke har været nogen fremgang på tv- og musikstreamingområdet, som er de to største udbetalingsområder. Der er dog fremgang at spore i statistikken – kønsbalancen fortsætter med at blive mere lige blandt Kodas nye medlemmer, og så stiger andelen af kvinder blandt nyindmeldte medlemmer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye