Riddlehouse Escape Room blandt verdens 10% bedste

Del
Riddlehouse Escape Room har netop modtaget årets ”Travellers Choice” pris fra TripAdvisor. En hæder som meget sjældent uddeles i Danmark.

Hvert år går anmeldelsestjenesten TripAdvisor i dybden med de firmaer som modtager flest gode anmeldelser på nettet og får dem valideret hos kunderne. Og herefter uddeler de hæder og priser i flere klasser. I den absolutte topklasse finder man den såkaldte ”Travellers Choice”.

Travllers Choice hæderen tildeles til virksomheder som betegnes som værende blandt de 10% mest besøgelsesværdige steder i verden. Og sådan et er Riddlehouse med afdelinger over hele Sjælland og på Fyn nu helt officielt. Og den hæder kommer bag på firmaets direktør Palle Katring-Rasmussen:

”Den havde vi slet ikke set komme. Vi er helt overvældede og meget stolte” smiler han og fortsætter: ”Det er en pris som alle danske museer, hoteller og andre i oplevelsesbranchen går og drømmer om hele livet. Og som kun er meget få beskåret at modtage. At vi får den efter blot ét år er en sensation i vores branche”.

Riddlehouse har vokseværk
Det er ikke kun i deres escaperooms at Riddlehouse har vind i sejlene. Deres gådejagter ligger nu i 40 byer og museer over hele landet, og senest har man åbnet 2 escape rooms og 4 gådejagter – de såkaldte ”Riddlehunts” i Lalandia.

Også på dette område er det en stolt direktør: ” At blive budt indenfor af Lalandia er jo kæmpestort for vores lille firma. Det er en blåstempling af det hårde arbejde vi har lavet det seneste år” siger Palle-Katring Rasmussen.

Og hvad der startede som en hobbyprojekt for to år siden er i dag en travl iværksættervirksomhed med ydelser fordelt over hele Danmark og på Bornholm. Og med efterårsferien stående for døren forventer man også en masse efterårsferie aktiviteter – og der lanceres både nye escaperooms samt masser af nye Riddlehunts.

Skaber mange nye arbejdspladser
Hos Riddlehouse elsker man at bidrage til samfundet, og man har på blot få år skabt 70 nye arbejdspladser. Og det er et område som ligger virksomheden meget på sinde. Palle Katring-Rasmussen fortæller: ”Vi vil gerne tage socialt ansvar og bidrage hvor vi kan. Derfor har vi fx altid praktikanter fra forskellige erhvervsakademier samt folk fra jobcentre som skal sluses tilbage på arbejdsmarkedet”. Han slutter ”I vores verden er det de bredeste skuldre der skal bære de tungeste byrder, og nu hvor vi er vokset skal vi naturligvis også give tilbage”.

Se mere om Riddlehouse på www.riddlehouse.dkFoto: Palle Katring-Rasmussen viser prisen frem (foto: Andreas Michagin)

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Riddlehouse ApS

Riddlehouse ApS
Vestergade 20 A
4600 Køge

71749141https://www.escaperoom-riddlehouse.dk/

Riddlehouse - Lærerige oplevelser for alle

Vi er Danmarks største og bedste gådeudviklere – vores eventyrlige gåder finder vej til Escape Rooms, gådejagter, museer, skoler, teambuilding og meget meget mere.

Vi sætter samarbejde, kommunikation og udfordringer i højsædet. Velkommen til vores forunderlige verden af historie, fortællinger, mysterier og gåder.

Følg pressemeddelelser fra Riddlehouse ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.